Etsi

Emergency banner

Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2013 on Niina Kuhta

Palkitun on helppo hymyillä! Niina Kuhta (keskellä) meni naimisiin ja omien sanojensa mukaan "putki jäi päälle": työ hääpukujen kanssa vei mennessään. Nuoresta iästään huolimatta 31-vuotias Niina on saanut alallaan paljon aikaan. Kuvassa valinnan tehnyt raati ja palkitsijat: Elina Iloranta (vas.), Päivi Laakso, Toni Halsti, Milla Kissaniitty ja Pia Pakarinen. 


Miss Suomi -kilpailun virallinen puvustaja sai Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2013 -palkinnon.

Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2013 on Niina Kuhta ja hänen yrityksensä Niinatar Oy. Palkinto luovutettiin Niina Kuhtalle Hynyn *) verkostoitumisbileissä torstai-iltana 21.3.2013.

”Nykyisestä taloustilanteesta huolimatta Niina Kuhta suhtautuu rohkeasti yrittämiseen. Kunnianhimoisella työllä Niinattaresta on rakennettu vahva brändi, aloittaen torikojusta ja nyt suunnitellen kotimaista kasvua. Peräänantamattomasti itseensä ja yritykseensä uskoen Kuhta on noussut alansa markkinajohtajaksi”, tuomaristo perusteli valintaansa.

Niinatar on hää- ja juhlapukuihin erikoistunut liike, jolla on Helsingissä kolme konseptimyymälää. Vuonna 2005 perustettu yritys tuo itse maahan kaikki tuotteensa ja erikoisuutena myymälässä on myös kenkien ja laukkujen värjäysstudio. Työntekijöitä Niinattaressa on parikymmentä, ja liikevaihto on kasvanut vuosittain voimakkaasti. Niinatar on muun muassa Miss Suomi -kilpailun virallinen puvustaja.

Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinnon myöntää Helsingin Yrittäjät. Kriteereinä palkinnon saajalle ovat alle 35 vuoden ikä, yritys joka työllistää vähintään yhden työntekijän ja yrityksellä on jatkuvan menestyksen edellytykset. Myös innovatiivisuus, ansiot omalla toimialalla sekä erityinen yrittäjäasenne otetaan valinnassa huomioon.

Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinto jaetaan vuosittain. Lue lisää edellisistä palkituista täältä.
Kilpailun voittaja osallistuu myös valtakunnalliseen kilpailuun. Valtakunnallinen Vuoden nuori yrittäjä valitaan 18.5.2013 Turussa, nuorten yrittäjien valtakunnallisessa GeTTogether-tapahtumassa.

*) Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät, vapaamuotoinen nuorten yrittäjien verkosto

 

Lisätietoja:
Pia Pakarinen, Helsingin Yrittäjät, p. 040 529 4989,
Niina Kuhta, p. 045 137 2286,
 

Kuva: Jaana Tihtonen