Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Berner Oy on Vuoden helsinkiläinen Yritys 2012

Nicolas Berner vastaanotti Vuoden helsinkiläinen Yritys 2012 -palkinnon Helsingin Yrittäjiltä 5.12.2012

Markkinoinnin ja myynnin moniosaaja Berner Oy sai yrittäjäpalkinnon.

Helsingin Herttoniemessä ja Etelärannassa toimiva yritys palkittiin Vuoden helsinkiläinen Yritys 2012 -kunniapalkinnolla.

Yrittäjäpalkinto luovutettiin keskiviikkoiltana 5.12.2012 Helsingin Yrittäjien Itsenäisyysjuhlassa Marina Congress Centerissä. Juhlaan osallistui 300 helsinkiläisen yritysmaailman toimijaa.

Valintaperusteissa korostettiin yrityksen monialaisuutta: ”Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Yritys on suuri ja tunnettu, ja sen pääkonttori, tuotekehitys sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiöt Baltiassa ja Ruotsissa.” Palkinnon vastaanotti Berner Oy:n hallinto- ja kehitysjohtaja Nicolas Berner.

Bernerin pääkonttori sijaitsee Etelärannassa, oma tuotekehitys toimii Herttoniemessä, ja tuotantolaitokset Heinävedellä sekä Rajamäellä. Logistiikkakeskus on sijoitettu Vantaalle. Yritys on Suomen johtavia kosmeettisten ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden sekä ammattikäyttöön tarkoitettujen pesu- ja puhdistusaineiden valmistajia. Tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Rajamäen etikka, XZ- ja LV-hygieniatuoesarjat sekä autonhuoltokemikaalit Lasol ja Korrek. Berner edustaa myös useita kansainvälisiä brändejä, kuten kosmetiikan maahantuojana tuotemerkkejä Calvin Klein, Marc Jacobs, Mavala ja Sensai. Eri tuotemerkkejä Berenerillä on edustuksessaan kymmeniä tuhansia.

Vuoden helsinkiläinen Yritys -palkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Tarkoitus on myös lisätä yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja Helsingin hyvinvoinnin kehittymiselle.

Viime vuonna palkinnon sai Duudsoneista tuttu tuotantoyhtiö Rabbit Films Oy Lauttasaaresta.


Lasse Liemolalle Elämäntyöpalkinto

Myös pitkän linjan yrittäjä Lasse Liemola palkittiin samassa juhlassa Elämäntyöpalkinnolla - lue palkinnosta lisää täältä.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pia Pakarinen, Helsingin Yrittäjät, p. 040 529 4989, tai www.berner.fi

Kehitys- ja hallintojohtaja Nicolas Berner vastaanotti Vuoden helsinkiläinen Yritys 2012 -palkinnon Helsingin Yrittäjien Itsenäisysjuhlassa 5.12.2012. (Kuva: Ilona Savitie)