Etsi

Emergency banner

Järjestö

Kansainväliseen yritystoimintaan uusi verkosto - HEI Networkin kick off kiinnosti yrittäjiä

Helsingin Yrittäjien kansainvälinen toiminta sai uuden sysäyksen, kun Helsinki Entrepreneurs International (HEI Network) perustettiin keväällä. Monikulttuurista yrittäjäyhteistyötä edistävä verkosto tarjoaa kansainvälisille ja kansainvälistymiseen tähtääville yrittäjille tietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Verkostoon on lyhyessä ajassa liittynyt jo yli sata teemasta kiinnostunutta yrittäjää. Verkosto tarjoaa mahdollisuuden kokemusten ja tiedon vaihtoon sekä uusien yhteistyökumppanuuksien löytämiseen kotimaisilta ja ulkomaisilta markkinoilta.

Verkosto kokoontui kick off –tapahtumaan

HEI Networkin kick off -tapahtuma järjestettiin tiistaina 24.5. NewCo YritysHelsingin Yrityslinnassa. Tilaisuuden juonsi tapahtumaa emännöinyt yrittäjä ja HEI-verkoston koordinaattori Raija Lehtinen. Tervetulosanat lausui Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Sarianne Reinikkala, joka kertoi HEI-verkoston toiminnan lähteneen vauhdikkaasti käyntiin.

Tilaisuuden avauspuheessa Aalto-yliopiston Executive in Residence, USA:n ex-suurlähettiläs Bruce Oreck kannusti yrittäjiä rikkomaan rajoja ja luomaan rohkeasti uutta. Luovan toiminnan edellytys on voida kokeilla erilaisia asioita, kunnes yrityksen ja erehdyksen kautta syntyy uusia ratkaisuja.

Suomen Yrittäjien uusi toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toi Suomen Yrittäjien tervehdyksen ja luotasi yrittäjyyden näkymiä. Koordinaattori Camilla Nurmi, GimmeYaWallet Production, kertoi Startup Refugees-hankkeesta, joka avustaa turvapaikanhakijoita työllistymään ja aloittamaan yritystoimintaa.

Tapahtuman isojen ja pienten kumppaniyritysten mielenkiintoisten ja taide-elämyksiäkin sisältäneiden pitchausten jälkeen loppuilta kului vilkkaassa puheensorinassa verkostoituen.

>> Katso tilaisuuden tunnelmia videolta

Tule mukaan toimintaan!

HEI Networkin syksyn ohjelmassa on yrittäjämatka Tallinnaan 1.–3.9.2016. Matka järjestetään yhteistyössä Kanta-Helsingin Yrittäjien ja Matkatoimisto Abelitan kanssa. Matkan aikana tutustutaan Tallinnan uusimpiin kohteisiin, tavataan paikallisia yrittäjiä ja kuullaan yrittämisestä Virossa. Seuraava verkostoitumistilaisuus on suunnitteilla ensi syksylle.

>> Lue lisää matkasta

 

HEI-verkosto on avoin kaikille kiinnostuneille ja jäsenyys on maksutonta.

>> Lue lisää ja liity HEI-verkostoon

>> Liity HEI-verkoston Facebook-ryhmään

 

Lisätiedot:
Raija Lehtinen, HEI-verkoston koordinaattori, tel. +358 50 5174 771, raija.lehtinen (at) punainenlanka.fi
Sarianne Reinikkala, Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja, tel. +358 40 9000 334, sarianne.reinikkala (at) helsinginyrittajat.fi

 

Kuvat: Pinja Bruun, Pieni Pala Unelmaa
Video: Olli Kangas, Procam