2.10.2018 klo 09:22
Uutinen

Kaipaako yrityksesi uutta näkökulmaa ja käsiparia? Palkkaa työharjoittelija Helsingin yliopistosta!

Helsingin yliopisto käynnistää pk-yrityksille suunnatun Think Career -harjoitteluohjelman, jonka tavoitteena on löytää uusia työharjoittelumahdollisuuksia yliopisto-opiskelijoille ja tiivistää pk-yritysten ja yliopiston yhteistyötä. Työnantajien ilmoittautuminen ohjelmaan alkaa lokakuussa 2018.

Think Career -harjoitteluohjelma on Helsingin yliopiston urapalveluiden harjoitteluohjelma työnantajille ja opiskelijoille. Ohjelma on suunnattu erityisesti ensimmäistä harjoittelijaa palkkaaville yrityksille. Yliopisto tarjoaa mukaan tuleville työnantajille tukea harjoittelupaikan markkinointiin, harjoittelijan rekrytointiin ja harjoittelijan ohjaukseen. Ohjelman sisällössä huomioidaan myös osallistujien toiveet.

Työnantajien ilmoittautumisaika ohjelmaan on 2.10.–2.11.2018. Harjoittelujaksot käynnistyvät kevään 2019 aikana työnantajien tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää:

Tutustu ohjelmaan tarkemmin verkkosivuillamme ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen on alustava, eikä sido sinua vielä mihinkään. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Think Career -harjoitteluohjelma: https://blogs.helsinki.fi/thinkcareer-traineeprogramme/.

Helsingin yliopiston urapalvelut, employerservices(at)helsinki.fi

  • Miika Mertanen, puh. 029 412 2920
  • Päivi Jyry, puh. 029 412 4138