Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen valittiin Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi

Suomen Yrittäjien liittokokouksessa 17.10.2020 Jyväskylässä valittiin järjestölle uusi johto. Puheenjohtajaksi valittiin Petri Salminen. Helsinkiläinen yrittäjä Mari Laaksonen valittiin uuden valtuuston varapuheenjohtajan rooliin.

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Mari Laaksonen valittiin keskusjärjestö Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi 17.10.2020 liittokokouksessa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Petri Salminen ja varapuheenjohtajiksi Anne Niemi ja Jyrki Hakkarainen. Järjestön valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Suomen Yrittäjien puheenjohtajana aiemmin toiminut Jyrki Mäkynen.

– Yrittäjäjärjestö merkitsee minulle mahdollisuutta vaikuttaa yhteiskunnan kehitykseen ja olla osana isompaa kokonaisuutta. Koronakevät on nostanut järjestön merkityksen laajasti esille ja meidän on jatkossakin tehtävä töitä, jotta yrittäjien ääni ja arki välittyvät päättäjille, Laaksonen totesi julkistaessaan ehdokkuutensa valtuuston varapuheenjohtajan tehtävään.

Mari Laaksonen on kokenut luottamushenkilö yrittäjäjärjestön toiminnassa. Vuosien aikana hän on toiminut Suomen Yrittäjien hallituksessa ja aluejärjestö Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Hän on vaikuttanut luottamushenkilönä myös paikallisyhdistystasolla ja nuorten yrittäjien toiminnassa. Lisäksi hänellä on laaja kokemus muista yrittäjyyteen liittyvistä luottamustoimista. Laaksonen on sarjayrittäjä ja hänen yrityksensä CleanMarin Oy työllistää 25 henkilöä sekä joukon alihankkijoita.

Lisää uutisointia Suomen Yrittäjien henkilövalinnoista yrittajat.fi-sivustolla >