Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Markkinointi

Uusi HyväOn!-sivusto auttaa yrityksiä lisäämään näkyvyyttään verkossa

Pienten yritysten tunnettuuden lisäämiseen suunniteltu HyväOn.fi-sivusto julkaistiin 18.11.2020. Armi Creativesin luoma palvelu pohjautuu suosittelun voimaan, eli kuluttajilla on mahdollisuus auttaa pieniä yrityksiä menestymään. Helsingin Yrittäjät on mukana yhteistyökumppanina uuden palvelun pilotointivaiheessa.

HyväOn.fi-sivusto tarjoaa yrityksille alustan näkyvyydelle. Muista vastaavista palveluista HyväOn! eroaa sillä, että se valjastaa sosiaalisen median käyttäjät suosittelemaan palveluita omille kohderyhmilleen palkintojen kautta.

– Palvelun mentaliteettina on ”autetaan toinen toisiamme”. Palkitsemisen ei tarvitse olla jättimäinen: leipuri voi arpoa yhdelle suosittelijalleen kakun, kukkakauppias voi luvata yhdelle kolme ruusua. Tai kauppias voi luvata pienen alennuksen, jos asiakas osoittaa suositelleensa kauppiaan palvelua somessa, havainnollistavat palvelun ideoineen ARMI Creativesin suunnittelijat Laura Pennanen ja Minna Lavola.

– Suomalaiset ovat nykyään muutenkin valmiita antamaan somessa spontaaneja suosituksia hyvistä asiakaskokemuksistaan. HyväOn! taas antaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden palkita asiakkaita tästä positiivisen tiedon levittämisestä, Pennanen toteaa.

Korona-aika on haastanut suomalaisia yrityksiä usean kuukauden ajan. Helsingin Yrittäjät haluaa auttaa yrityksiä löytämään uusia tapoja tavoittaa kuluttajia ja lähti mukaan yhteistyökumppaniksi uuden palvelun pilotointiin. HyväOn!-sivuston tavoitteena on, että yritykset voivat saada uutta näkyvyyttä ja asiakkaita.

Palvelun pilotointi käynnistynyt

Helsingin Yrittäjien jäsenillä on mahdollisuus kokeilla palvelua alennettuun hintaan. 20 ensimmäistä kiinnostunutta Helsingin Yrittäjien jäsentä saa palvelun maksutta käyttöönsä kuukaudeksi ja muille jäsenille palvelun testikuukausi maksaa 80 euroa (+ alv). Palvelun hinta on normaalisti 420 euroa / kk (+ alv). Tarjous on voimassa 4.12.2020 asti. Palveluun pääsee mukaan ottamalla yhteyttä ARMI Creativesin yhteyshenkilöön (Tiina Silvani, tiina@hyvaon.fi) ja ilmoittamalla olevansa Helsingin Yrittäjien jäsen.

Yrittäjä, näin uusi HyväOn!-palvelu toimii

HyväOn.fi on yritysten maksullinen suosittelu- ja esittelyalusta, jossa houkuttimena ovat erityyppiset palkitsemismekanismit, esimerkiksi arvonnat ja kilpailut. Jokainen yrittäjä määrittelee palkinnon tai tarjouksen itse omalle yritykselleen sopiviksi.

ARMI Creativesin tiimi suunnittelee yrityksen kanssa tälle sopivan konseptin, jonka materiaaleja yritys voi halutessaan hyödyntää myös omissa kanavissaan.

  1. Kuluttajat etsivät suositteluja, sisältöä sekä tietoa palveluista ja tuotteista.
  2. Kuluttajat ovat kokemusasiantuntijoita, jotka haluavat kertoa omista kokemuksistaan ja saada tykkäyksiä postauksilleen sekä hyötyä siitä.
  3. Tavoitteena on, että yritykset saavat HyväOn!-palvelun kautta kysyntää, näkyvyyttä ja tulevat huomatuksi.
  4. Lisäksi yritykselle voidaan tarjota verkkoalustan ominaisuuksilla toimiva “orgaaninen hakukone” -konsepti, jonka mainonta- ja sisältökokonaisuus parantaa löydettävyyttä hakukoneissa.
  5. Yritys saa hyödynnettäväksi omaan käyttöönsä suunnittelemamme sisällöt sekä sivuston kautta tulleet palautteet.

Aineiston suunnittelua ja toteutusta varten yritykseltä tarvitaan kampanjateksti (sisältäen tarjouksen, edun, arvonnan tms.) sekä kuva ja yrityksen logo.

Lataa HyväOn!-fi-esite yrittäjille TÄSTÄ.

> Lue lisää palvelusta, sen hinnasta ja sopivista mainosaineistoista: hyvaon.fi/mainostajalle/

Lisätietoja:
tiina @ hyvaon.fi

> Tutustu palveluun osoitteessa hyvaon.fi
> Kampanjan löydät myös Facebookista

Kuva: ARMI Creatives