Etsi

Yhdistys

Toiminta-alueemme käsittää Käpylä-Veräjämäki-Oulunkylä-Metsälä-Pakila-Torpparinmäki -alueet. Rajana idässä on Vantaan joki, etelässä Koskelantie, lännessä Keskuspuisto ja pohjoisessa Helsingin ja Vantaan raja. Yhdistykseemme kuuluu lähes 350 jäsenyritystä.

Harjoitamme yhteistyötä muiden Helsingin Yrittäjäyhdistysten kanssa, alueen oppilaitosten kanssa, Pasilan TE-toimiston kanssa ja Helsingin Elinkeinotoimiston ja Kiinteistöviraston tilakeskuksen kanssa.

Olemme myös aktiivisesti edistämässä alueen yritysten toimintaedellytyksiä ottamalla kantaa kaavamuutoksiin ja liikennejärjestelyihin ja pitämällä yhteyttä alueen päättäjiin.

Jäsenenä Sinulla on käytössäsi kaikki Suomen Yrittäjien, Helsingin Yrittäjien ja oman alueesi paikallisyhdistyksen edut. Tarjolla on yrittäjyyteen liittyviä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, joiden tavoitteena on myös tutustuttaa alueen yrittäjät toisiinsa ja lisätä heidän yhteistyötään. Suomen Yrittäjien jäsenten neuvontapalvelussa käytettävissäsi on 100 asiantuntijaa puhelinsoiton päässä!

Hyvä alueen yrittäjä, kerro meille miten sinä haluat kehittää yhdistyksemme toimintaa. Onko mielessäsi jokin ongelma, johon yhdistyksen olisi syytä puuttua? Ota yhteys puheenjohtajaamme, Seppo Tuoviseen tai muihin hallitusjäseniin.

Meidän yrittäjien on haastettava joka päivä itsemme. Tuetaan toisiamme ja suositaan ’osta omilta’ –teemaa. Jäsen, paikallisyhdistys on Sinua varten. Tavataan yrittäjien tapaamisissa!

Postinumeroalueet: 00600-00690