Helsingin Yrittäjät - Lauttasaari | Yrittajat.fi

Etsi

Helsingin Yrittäjät - Lauttasaari

Helsingin Yrittäjät - Lauttasaari ry  on osa Helsingin Yrittäjät ry:n  aluejärjestöä, joka muodostuu Helsingin alueen yhdeksästä paikallisyhdistyksestä.  Lauttasaari ry on aluejärjestönsä kautta Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Yhdistys on toiminut itsenäisenä yhdistyksenä vuodesta 1999. Toiminta alkoi Helsingin Yrittäjien kaupunginosajaostona. Jäseninä meillä on 300 yritystä, joista suurin osa on alle 10 hengen yrityksiä.

Helsingin Yrittäjät - Lauttasaari ry toimii Lauttasaaressa toimivien pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä.

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Yhdistys edustaa jäsenkuntaansa suhteessa kunnallishallintoon toiminta-alueellaan tekemällä pienten ja keskikokoisten yritysten taloudellista, yhteiskunnallista ja työmarkkinapoliittista asemaa edistäviä ja tukevia esityksiä ja aloitteita sekä antamalla lausuntoja.

Yhdistys edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä, sekä huolehtii jäsenkuntansa virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta järjestämällä retkiä, juhlia ja muita tilaisuuksia.

Paikallisyhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Yrittäjärjestön rakenne on kolmiportainen ja jokainen jäsenemme on mukana Suomen Yrittäjien 100.000 jäsenen yrittäjäyhdistyksessä. Suomen Yrittäjät hoitaa aktiivisesti yrittäjien edunvalvontaa Suomessa.