Etsi

Työntäyteiselle, energiselle keväälle!

Olemme päässeet kevääseen ja Helsingin Yrittäjien yhdeksän paikallisyhdistyksen sulautuminen kuudeksi uudeksi yhdistykseksi alkavat olla takanapäin. Kuten varmasti tiedätte, paikallisyhdistykset Itäväylä sekä Itä-Helsinki yhdistyivät vuodenvaihteessa yhdeksi Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:ksi. Samalla yhdistyksemme puheenjohtaja vaihtui. 

Todettakoon, että uudella hallituksella on tarkoituksena pyrkiä aktiivisesti järjestämään jäseniä kiinnostavia tapahtumia. Tästä syystä kokeilemme erilaisia tapahtumaideoita ja saamamme palautteen sekä osallistumiskiinnostuksen perusteella valitsemme kehittämiskelpoisimmat tapahtumat, joita pyrimme ylläpitämään ja kehittämään jatkossa. Toivomme jäseniltä aktiivisesti palautetta myös tapahtumista. Toiveita ja ideoita voi lähettää suoraan: . Lisäksi yhdistyksemme on antanut ja tulee antamaan aktiivisesti lausuntoja pyrkien tukemaan alueemme yrittäjiä sekä yritysolosuhteita.

Toivottavasti jäsenemme ovat myös kaiken yrittämisen sekä arkisen kiireen ohessa ehtineet nauttimaan aurinkoisista sekä toisinaan ailahtelevista keleistä. Jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää päivittäisen yrittämisen ohessa muistaa myös harrastaa sekä varata aikaa itselle. Näin saa uutta virtaa sekä ajatuksia omaan yrittäjän arkeen.

Jäsenet, muistakaa myös käyttää hyödyksenne aluejärjestömme ja paikallisyhdistystemme tarjoamat monet mahdollisuudet kouluttautua, pitää hauskaa yhdessä, saada vertaistukea sekä verkostoitua. Tapahtumista löytyy nyt vaivattomasti tietoa yhdestä paikasta Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti -kotisivustolta. Tutustu tarjontaan, kiinnostu ja kokeile!

Olkaamme aktiivisia edistämään kaikille meille yhteistä yrittäjyyden edunvalvontaa sekä avoimia kertomaan oma yrittäjyystarinamme ja samalla kutsukaamme muita yrittäjiä mukaan tapahtumiimme, toimintaamme sekä jäseniksemme. Näin saamme yhdistyksestämme aktiivisen sekä keskeisen vaikuttajan alueemme kehittämiseen yrittäjämyönteiseksi.

Toivottavasti näen ja tapaan mahdollisimman monet teistä tulevissa tapahtumissa esim. kesätapahtumassamme 13.6.2019, johon pyydän varaamaan jo nyt kalenterista aikaa.

Hyvää, aurinkoista sekä menestyksekästä kevättä sinulle yrittäjäystäväni!

 

Oscari Seppälä

Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry, puheenjohtaja

ita_helsingin(at)yrittajat.fi, p. 040 672 4285

 

Itä-Helsingin paikallisyhdistykset ( Helsingin Yrittäjät - Itäväylä ry ja Itä-Helsingin Yrittäjät ry) yhdistyivät yhdeksi yhdistykseksi Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:ksi 1.1.2019. Samalla yhdistyksen puheenjohtaja vaihtui. Uusi puheenjohtaja on Oscari Seppälä. Helsingin Yrittäjät – Itä-Helsinki ry:n hallitus 2019 koostuu kahdeksasta jäsenestä. Puheenjohtajana toimii: Oscari Seppälä, 1. varapuheenjohtajana Jari-Mikko Pajunen, 2. puheenjohtajana Pentti Rantala ja jäseninä Miritta Saxberg, Timo Peltonen, Christian Klemetti, Pekka Pirkkala sekä Mika Tuominen. Hallituksen yhteystiedot >>

Yrittäjän ääni -blogissa ovat äänessä Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten yrittäjät ja yrittäjyyden asiantuntijat.

Oscari Seppälä

Oscari Seppälä on yrittäjä ja Specialist Partner LKOS Law Office Oy:ssä. Kirjoittaja työskentelee liikejuristina ja hänen pääasiallisena vastuualueena ovat kansainvälinen kauppa, kuljetusoikeus, sopimusoikeus sekä riidanratkaisu. Kirjoittaja on lisäksi Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry:n puheenjohtaja.

Viimeisimmät blogi-kirjoitukset

Viimeisimmät kirjoitukset tässä blogissa