Etsi

Kilinää kassaan - Miten saat matkailijoiden eurot, visakortit ja unionpay:t sinun yritykseesi.

Kilinää kassaan - Miten saat matkailijoiden eurot, visakortit ja unionpay:t sinun yritykseesi.

Aika

28.3.2019 | 8:15

Paikka

Helsingin Kaupungintalo
Seminaari

Etelä-Helsingin Yrittäjät järjestää yhdessä Helsinki Marketingin kanssa aamukahvitilaisuuden juhlallisessa Kaupungintalon miljöössä. Ohjelmassa on tiivis tietopaketti kaikille matkailusta ja matkailijoiden tuomista euroista kiinnostuneille yrittäjille.

Uudenmaalla yöpyi vuonna 2018 yhteensä yli 6,5 miljoonaa matkailijaa joista lähes puolet oli ulkomaalaisia. Tämän lisäksi Helsingissä vieraili vuonna 2018 yli puoli miljoonaa kansainvälistä risteilymatkustajaa sekä paljon päiväkävijöitä. Samaan aikaan kun keskustan kivijalkakauppojen vaikeuksista keskustellaan mediassa, on nyt viimeistään kullan arvoinen hetki miettiä miten näiden matkailijoiden eurot, visakortit ja unionpayt löytävät juuri sinun kauppasi, kahvilasi, ravintolasi tai palvelusi.

Tule kuulemaan miten saat yrityksesi ja tapahtumasi näkymään Helsingin Matkailun infoissa kuten MyHelsinki – palvelussa (www.myhelsinki.fi) ja mitä sinun yrittäjänä kannattaa nyt tehdä että ostoinnokkaat kiinalaiset, pikavierailulla olevat risteilyvieraat ja miljoonat hotelliyöpyjät kiinnostuvat Helsingin vierailullaan käymään myös sinun yrityksessäsi.

Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8.15.  Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 21.3.

https://www.lyyti.in/matkailijat_asiakkaiksi

#helsingintekijät