Etsi

Syyskauden avaus

Syyskauden avaus

Aika

4.10.2019 | 18:00

Paikka

Ravintola Nyyrikki
Juhlat

MERKITSE PÄIVÄ KALENTERIISI! 

Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki ry ja Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki ry järjestävät perinteisen Syyskauden avauksen Ravintola Nyyrikissä. Ohjelmassa on päivällinen, molempien yhdistysten Vuoden Yrittäjän palkitseminen ja viihdyttävä musiikkiesitys.

OMAKUSTANTEINEN PÄIVÄLLINEN SISÄLTÄÄ:

ALKURUOKA:
    Intialainen tomaattiketto, naanleipä

LÄMMINRUOKA:
    Paistettua kuhaa 
                sitruuna-kapriskastike ja tilliperunapýree

                        TAI

    Pippuripihvi
               kermapippurikastike ja bataattiperunapaistos

                        TAI

    Lehtikaali-mustapapurisotto

JÄLKIRUOKA:
    Sitruuna-kermahyydyke
               jääkarpaloita & lämmin kinuskikastike

    Kahvi/tee

HINTA: á 42,00 €/hlö (sis. alv 14 %)

MUSIIKKIESITYS: EDITH PIAF NOIN KLO 20.30 alkaen

Koen olevani etuoikeutettu saadessani opastaa teitä ranskalaisen Chansenin ja Edith Piafin maailmaan. Olen tutkinut ihailemani taiteilijan elämää monta vuotta, se tiesi lukuisia reissuja ympäri maailman. On kuitenkin sanottava, että tämä fiktiivinen retki toisen taiteilijan maailmaan, se vasta on ollut matkojen matka. Piaf osoitti, että mahdoton on mahdollista. Että ihmiselle ei anneta unelmaa, jos hänellä ei ole voimaa toteuttaa sitä. Edithin unelma, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, oli vain ja ainoastaan RAKKAUS. Laulu alkaa siitä, kun sanat loppuvat. On myös niitä lauluja, joita lauletaan vasta sitten, kun surun kyyneleet on itketty ja elämä alkaa. Tämä on valon ja varjonleikki.

Elämä on kohtaamisia – on mukava kohdata teidät.

Näyttelijä, viihdetaiteilija Päivi Mäkinen ammentaa työhönsä taustaa estradiviihteen parhaista perinteistä. Hän ylittää rohkeasti nykyisiä perinteisen teatterin ja estradiviihteen rajoja. Kuten Edith Piaf – joka rakensi elämänsä uudelleen, loi uuden maailman ympärilleen katujen kasvatus voimanaan – myös Päivi korostaa olevansa katutaiteilija syvällä sisällään. Viihteessä pitää olla tasoa ja tyyliä, sanoo Päivi Mäkinen. Hyvä viihde ei ole markkinahumua. Hyvän viihteen peruselementteihin kuuluvat elämän kipeys, riemu, itku ja nauru. Nämä elementit liittyvät Päivi Mäkisen tulkitaan konserteissa tai kadulla, teatterinäyttämöllä ja viihde-estradeilla.