Etsi

Parempiin myyntituloksiin hyvillä vuorovaikutustaidoilla

Parempiin myyntituloksiin hyvillä vuorovaikutustaidoilla

Aika

8.5.2019 | 18:00

Paikka

Talin Kartano

Hinta

Maksuton
Verkostoituminen

Illan aluksi Maarit Slätis pitää alustuksen vuorovaikutustaitojen merkityksestä myynnissä. Sen jälkeen verkostoidutaan ja vuorovaikutetaan iltapalan ja juoman lomassa.

Illassa vierailee Helsingin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Mari Laaksonen, joka tulee kertomaan Suomen  yrittäjien uudesta, kaikkien jäsenten käytössä olevasta palvelusta, Synergiasta. Se mahdollistaa jäsenten keskinäisen kanssakäymisen mm. oman yrityksen laajemman esittelyn, keskustelupalstan, ryhmien perustamisen ja ryhmissä toimimisen.

Ota käyntikorttien lisäksi mukaan yritysesitteistäsi!

Ilmoittautuminen 2.5.2019 mennessä.

Maarit Slätis: 

Myynnissä vuorovaikutustaidot ovat avain yritysten menestymiseen! Myyjän asiantuntemus, olemus ja vuorovaikutustaidot vaikuttavat huomattavasti asiakkaan ostopäätökseen. Asiakas haluaa kokea, että myyjä on aidosti kiinnostunut hänen tarpeistaan, arvostaa ja ymmärtää häntä ja hänen haasteitaan. Myyntityön onnistumisen avaintekijä onkin  toimiva vuorovaikutus myyjän ja asiakkaan välillä.

Vuorovaikutustaitoja kehittämällä pystytään vaikuttamaan sekä asiakkaan että myyjän kokemukseen myyntitilanteissa, jolloin asiakaskokemuksesta voikin tulla tuotetta tai palvelua tärkeämpi! Kaikilla on nykyään samat mahdollisuudet hankkia pääomaa, joten myönteisellä ja positiivisesti erottuvalla asiakaskokemuksella on ratkaiseva merkitys myyntityössä onnistumisessa.