Etsi

Malmi Final call yrittäjätapahtuma

Malmi Final Call

Malmi Final Call

Aika

25.10.2019 | 18:00 - 23:00

Paikka

Malmin lentoasema

Hinta

39 €/hlö, sisältää sisäänpääsyn, ohjelman, illan ruoka- ja juomatarjoilun
Juhlat

Syksyn pimeys on taas täällä ja loska alkaa kolkuttaa ovia. Pohjois-Helsingin Yrittäjät kutsuu sinut ja kollegasi pois arjen harmaudesta kirkkauteen!

Tällä "matkalla" on luvassa hyvää ruokaa, juomaa ja yllätyksellistä ohjelmaa. 
Ovet avautuvat klo 17.45 ja tarjoamme "nousun" aikana pientä suupalaa sekä kuohuvaa. Alkupalat tarjoaa Malmin lentoasemallakin toimiva Paperless tilitoimisto, jonka avuliaisiin stuertteihin voit tutustua illan mittaan. 

Varsinainen matkamme alkaa "korkeuksista", jossa tarjoamme maittavan buffet-illallisen ruokajuomineen, voit tutustua menuun alta. 

Caesar kanasalaatti
Feta-salaatti & pesto-kastike
Moniviljapatonkia & levite
Smetana-valkoviiniuunilohta 
Röstiperunat 
Hunajapaahdetut kasvikset 

Mud Cake leivos & vaniljavaahto
Kahvi & tee

Matka jatkuu hauskan stand-upin ja muun ohjelman kera lentoaseman alakerrassa. Palkitsemme illan aikana myös Vuoden Pohjois-helsinkiläisen yrittäjän. Illan aikana meitä viihdyttää myös Jussi Saksa & pop-up band musiikillaan. 

Matkan hinta 39 € per henkilö, joka sisältää ruoan, koko illan juomat sekä ohjelman. 
Lunasta oma lippusi matkalle! Ilmoittaudu Lyytin kautta ja maksa sisäänpääsy täällä 
Lipun maksaminen yhteydessä, saat sisäänpääsyyn oikeuttavan boarding passisi. Tulosta se, lisää nimesi ja näytä tapahtuman ovella.

Tapahtuma on avoin kaikille pääkaupunkiseudun yrittäjäyhdistyksen jäsenille aveceineen, työntekijöineen ja yhteistyökumppaneineen.

Lisätietoja Marjut Herranen, 050 4100 410.

Yhteistyökumppanit:

Paperless tilitoimisto
Tilitoimisto Paperless Oy on ystävällinen ja palveleva taloushallinnon kumppani, joka hoitaa yritysten ja yhdistysten kirjanpitoa ja palkanlaskentaa sähköisesti ja sujuvasti. 

Finago 
Finago, jolle sähköinen taloushallinto on sydämen asia. Finago Procountorissa on kaikki mitä tarvitset sähköiseen taloushallintoon ja voit hoitaa yrityksesi taloutta reaalialiajassa ajasta ja paikasta riippumatta. Finago Solon avulla toiminimen, ammatinharjoittajan ja pienen osakeyhtiön laskutus sekä kirjanpito on helppoa ja suoraviivaista.