Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Motivaatioprofiilit

Tiedätkö mikä sinua motivoi?

Tiedätkö mikä sinua motivoi?

Aika

26.8.2020 | 17:30 - 19:30

Paikka

Talin kartano

Hinta

Tilaisuus on maksuton Helsingin Yrittäjien jäsenille.
Koulutus

Tilaisuus oli alunperin suunniteltu pidettäväksi 28.4.2020, mutta koronavirustilanteen vuoksi siirrettiin. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti, mutta nyt tilaisuus on suunniteltu pidettäväksi keskiviikkona 26.8.2020.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutustumme Steven Reissin Motivaatioteoriaan. Teoria perustuu 16 elämän perustarpeeseen eli motiiviin. Nämä motiivit ohjaavat meitä kaikessa tekemisessä. Kun tunnemme motiivimme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja onnistumme niin yksityiselämässä kuin työssä. Näillä kaikilla motiiveilla on kaksi ominaisuutta: mitä halutaan ja miten paljon halutaan. Jokainen haluaa näitä samoja asioita, mutta ei yhtä suuressa määrin. Toisin sanoen, jokainen asettaa ne erilaiseen yksilölliseen tärkeysjärjestykseen.

Motivaatioiden tuntemus tukee itsensä ja muiden johtamista, opettaa ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta, vahvistaa ihmisten välistä luottamusta niin yksityis- kuin työelämässä, ehkäisee ristiriitoja sekä auttaa konfliktien ratkaisemisessa

Kouluttaja
Shani Livson
Johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja
RMP Master motivaatiovalmentaja, Kätilö, HM

Ilmoittautuminen
Paikkoja on rajoitettu määrä. Tilaisuus on maksuton Helsingin Yrittäjien jäsenille. Tilaisuudessa on tarjolla ruokailu. Tilaisuuden kesto n. 2 tuntia.

Peruutus & No show -maksu
Jos et pääse paikalle, niin peruutathan tulosi ilmoittautumislinkin kautta. Varaamme tarjoilun ilmoittautumismäärän mukaan, joten toivomme, ettei ruokaa menisi roskiin. Veloitamme 20 euron maksun niiltä, jotka eivät saapuneet paikalle eivätkä peruuttaneet tuloaan.

Tilaisuuden järjestää Länsi-Helsingin Yrittäjät. Lisätietoja voit kysyä Anne Wuokolta (040-5302589), .

Tervetuloa koulutukseen!