Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Teerisaari santahamina

Eversti Erkin Sikajuhlat

Eversti Erkin Sikajuhlat

Aika

13.8.2020 | 18:00 - 22:00

Paikka

Santahaminan varuskunta

Hinta

24 euroa
Verkostoituminen

Tervetuloa Eversti Erkin sikajuhliin 13.8.2020 Santahaminan Teerisaareen!

Tule mukaan viettämään rentoa kesäiltaa hyvässä seurassa ruuan ja kivan ohjelman merkeissä. Nimestään huolimatta, Eversti Erkin sikajuhlissa ruokailu on vain yksi illan ohjelmanumeroista, jossa kasvisyöjät ovat yhtälailla huomioidut.

Tapahtuman nimen historia juontaa juhlan alkuperäisestä mahdollistajasta, eversti Erkistä, jonka ansiosta Helsingin Yrittäjät on ainoana armeijan ulkopuolisena järjestönä saanut järjestää oman vuotuisen kesätapahtuman Santahaminan varuskunta-alueella sijaitsevassa Teerisaaressa, upeissa merellisissä maisemissa.

Tapahtuma on rento yhteinen illanvietto ja avoin kaikille Helsingin Yrittäjien jäsenille. Jos olet uusi jäsen, käytä tilaisuus hyödyksesi ja ilmoittaudu mukaan vaikka avecin kanssa. Juhlissa pääset leppoisasti tutustumaan muihin yrittäjiin.

Tapahtumassa on tänäkin vuonna luvassa herkullista ruokaa, saunomista halukkaille, elävää musiikkia ja ennen kaikkea seurustelua ja tutustumista muiden yrittäjien kesken. Teerisaari on paikkana jo itsessään nähtävyys: alueen luonto on hyvin säilynyttä ja edustaa monimuotoista saaristoluontotyyppiä.

Ota mukaasi sään mukainen vaatetus, jolla pärjäät myös viilenevään iltaan. Tilaisuus on ulkosalla ja rannalla voi olla tuulista. Taskulampustakin on paluumatkalla hyötyä, kun ilta saaressa alkaa hämärtää.

Rantasauna on koko illan lämmin ja mereen pääsee pulahtamaan. Jos haluat saunoa, pakkaa matkaasi pyyhe ja uimapuku.

HUOM! Santahamina on sotilasaluetta, jossa oleskeluun tarvitaan kulkulupa. Ilmoittautumisen yhteydessä Santahamina tarvitsee henkilötunnuksen. Muista varautua esittämään henkilöllisyytesi (henkilötodistus, ajokortti). Teerisaaren saavuttaessa sotilaspartio tarkistaa tilaisuuteen ilmoittautuneet.

Saapuminen ja kuljetus:

Menomatkalle on suunnitteilla yhteiskuljetus Helsingin keskustasta klo 17.00 aikoihin. Tiedotamme kuljetuksesta erikseen Helsingin Yrittäjien Paikallisesti -sivustolla sekä kaikille ilmoittautuneille.

Paluukyydin jokainen hoitaa itselle sopivalla tavalla. Santahaminasta kulkee bussi numero 86 Herttoniemen metroasemalle 20 minuutin välein.

Osallistumismaksu:

Tapahtuman osallistumismaksun omavastuuosuus on 24 euroa / osallistuja. Maksusta tulee osallistujille ilmoitus ja tiedot lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Tilaisuuteen mahtuu mukaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN >>

Terveisin,
Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki ry:n tapahtumatoimikunta


Lisätietoja:
Heikki Järvinen
p. +358 50 3211 099