Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Huolla kehoasi!

Huolla kehoasi!

Aika

16.11.2020 | 18:00 - 14.12.2020 | 18:45

Paikka

Tapanilan VPK, Päivöläntie 50, 00730 Helsinki ja Zoom etäalusta

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Hyvinvointi

Pohjois-Helsingin yrittäjien tarjoamat kehonhuoltotunnit jatkuvat. Tunnit järjestetään tuttuun tapaan kerran kuussa maanantaisin klo 18–18.45, tämän syksyn jäljellä olevat päivät ovat 16.11. ja 14.12. Kehonhuoltotunnille voi mennä paikan päälle Tapanilan VPK:lle, Päivöläntie 50, tai osallistua etänä. Linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Päälle rennot vaatteet ja villasukat jalkaan. Kehonhuoltotunnit vetää hyvinvoinnin opas, koulutettu hieroja, Asahi-ohjaaja ja Ryhtiä! valmentaja Eveliina Rusi. Voit ilmoittautua mukaan molemmille tai vain toiselle. Lähde mukaan pitämään huolta omasta hyvinvoinnistasi! Tunnille ovat tervetulleita kaikki Helsingin Yrittäjien jäsenet ja heidän työntekijät.

Kaikissa tapahtumissamme kiinnitetään erityistä huomiota turvaväleihin sekä käsihygieniaan. Älä osallistu tapahtumaan, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Muista ilmoittaa tapahtuman järjestäjille osallistumisesteestä. Näin toimimme yhdessä koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja suojaamme riskiryhmiä.