Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

PERUTTU: Lounais-Helsingin Yrittäjien Jouluglögit After work

PERUTTU: Lounais-Helsingin Yrittäjien Jouluglögit After work

Aika

3.12.2020 | 17:00 - 19:00

Paikka

Ravintola Faro, Kellosaarenranta 2, 00180 Hki Ruoholahti

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Verkostoituminen

Tapahtuma on peruttu Koronatilanteen takia.

Lounais-Helsingin yrittäjien jäsenet ja Helsingin Yrittäjien jäsenet - tervetuloa After work Jouluglögeille 3.12.2020 klo 17-19 Ravintola Faroon, osoitteeseen Kellosaarenranta 2, 00180 Helsinki.

Tarjolla glögiä ja pientä purtavaa. Tilaisuus on rentoa verkostoitumista ja vertaistukea after work -hengessä. Tilaisuus on maksuton ja avoin Helsingin Yrittäjien jäsenille. Muista ilmoittautua mukaan ilmoittautumislinkistä, paikkoja on rajatusti vain 20.

Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala tuo tervehdyksen Helsingin Yrittäjien toimistolta ja kertoo kuulumisia. Lisäksi HEI Network verkoston puheenjohtaja Reggie Rusan tervehdyksen Helsingin Yrittäjien kansainväliseltä verkostolta ja kertoo toiminnasta.

Ilmoittaudu viimeistään 29.11.2020 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta: Ulla Leppäkoski-Juvonen varapj, Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki ry, nailstation (a) hotmail.com

Haluamme huolehtia tapahtuman osallistujien hyvinvoinnista ja turvallisuudesta koronatilanteessa. Lähikontaktien välttämiseksi pyydämme noudattamaan turvavälejä. Tapahtumaan ei saa tulla oireisena tai sairaana. Tapahtumassa suositellaan käytettäväksi kasvomaskeja. Niitä on saatavilla tapahtumassa kuten myös käsidesiä. Kiitos, että mahdollistat omalla toiminnallasi mahdollisimman turvallisen tapahtuman järjestämisen. Maskeja ja käsidesiä on saatavilla.

Lämpimästi tervetuloa!