Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien Virtuaaliset Pikkujoulut

Yrittäjien Virtuaaliset Pikkujoulut

Aika

10.12.2020 | 18:00 - 19:30

Paikka

Zoom-alusta

Hinta

Tapahtuma on maksuton Helsingin Yrittäjien jäsenille
Juhlat

Tervetuloa viettämään virtuaalisia Pikkujouluja yksin tai porukalla!

Pohjois-Helsingin Yrittäjät haluaa tarjota eloa ja väriä pimeään aikaan ja mahdollistaa tämän tilaisuuden.

Virittäydy tunnelmaan etkoilla, varatkaa mukaan herkkuja tai pikkujouluvirvoketta. Pikkujoulupukeutuminen on sallittua eli nyt on lupa kaivaa ne kamalimmat jouluvillapaidat tai poronsarvipannat kaappien uumenista.

Illan ohjelmassa on luvassa kaksi eri showta, Impronauttien improvisaatio-iloittelu sekä Taikuri Wariksen ihmeiden show.

Tilaisuus järjestetään Zoom-alustaa hyödyntäen ja tilaisuus on ilmainen kaikille Helsingin Yrittäjien jäsenille. Voit kerätä oman porukkasi seuraamaan esityksiä haluamaasi paikkaan tai osallistua mukaan yksin. 

Impronauttien esitys-cocktailiin sekoitetaan teatteria, improvisaatioteatterin irrottelua, laulua ja lämminhenkistä huumoria. Esitys ja laulut keksitään lennossa ja livenä käyttäen apuna myös tilaisuuden osallistujilta tulevia ideoita ja heittoja.

Esityksessä ovat mukana Johanna Viksten ja Jussi Ollila. Johanna on juontaja, dubbaaja ja laulaja-lauluntekijä, joka on toiminut kansanedustajien laulattajana, näyttelijänä ja musiikkivalmentajana. Jussi (kitara, laulu) on ammattinäyttelijä ja toiminut freelancerina parikymmentä vuotta. Jussi on myös mahtava improilija  ja tarkemmin katsoessa muistuttaa Pikku Kakkosen Maltin ja Valtin Valttia.

Ihmeiden asiantuntija, Taikuri Waris tuo nykypäivään taianomaista satujen lumoa ja tunnelmia vanhanajan taikuuksista. Waris on löytänyt taikuuksiensa uniikit elementit, sekä inspiraatiot niiden rakentamiseen matkatessaan maailmalla. Hänen intohimonsa on päästä esittelemään ihmeitä ja illuusioita, jotka herättelevät yleisössä elämyksellistä uskoa ihan oikeaan taikuuteen!

Illan aikataulu on seuraava:

Klo 18.00

Tervetuloa, Petra Pedda, Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki ry:n puheenjohtaja

Klo 18.10

Impronauttien improvisaatio iloittelua

Klo 19.00

Taikuri Wariksen ihmeiden show

Klo 19.20

Kiitos kaikille ja mukavaa illan jatkoa

> Ilmoittaudu mukaan Lyyti-linkin kautta 8.12. mennessä. Lähetämme kaikille Zoom-livestream linkin sekä käytännönohjeita ennen tilaisuutta.