Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Eversti Erkin Sikajuhlat

Eversti Erkin Sikajuhlat

Aika

12.8.2021 | 17:30

Paikka

Santahamina

Hinta

24 €
Verkostoituminen

Tapahtuma on rento yhteinen illanvietto ja avoin kaikille Helsingin Yrittäjien jäsenille. Jos olet uusi jäsen, käytä tilaisuus hyödyksesi ja ilmoittaudu mukaan vaikka avecin kanssa. Juhlissa pääset leppoisasti tutustumaan muihin yrittäjiin.

Tapahtumassa on tänäkin vuonna luvassa herkullista ruokaa, saunomista halukkaille ja ennen kaikkea seurustelua ja tutustumista muiden yrittäjien kesken. Iloisen tunnelman luonnista ja elävästä musiikista vastaa Vihtori Maijanen.

Tapahtuman nimen historia juontaa juhlan alkuperäisestä mahdollistajasta, eversti Erkistä, jonka ansiosta Helsingin Yrittäjät on ainoana armeijan ulkopuolisena järjestönä saanut järjestää oman vuotuisen kesätapahtuman Santahaminan varuskunta-alueella sijaitsevassa Teerisaaressa, upeissa merellisissä maisemissa.

Varaudu sään mukaan ja ota mukaan riittävän lämmintä vaatetta, jolla pärjäät myös viilenevään iltaan. Tilaisuus on ulkosalla ja rannalla voi olla tuulista. Taskulampustakin on paluumatkalla hyötyä, kun ilta saaressa alkaa hämärtää.

Rantasauna on koko illan lämmin ja mereen pääsee pulahtamaan. Jos haluat saunoa, pakkaa matkaasi pyyhe ja uimapuku.

HUOM! Santahamina on sotilasaluetta, jossa oleskeluun tarvitaan kulkulupa. Ilmoittautumisen yhteydessä Santahamina tarvitsee henkilötunnuksen. Muista varautua esittämään henkilöllisyytesi (henkilötodistus, ajokortti). Teerisaaren saavuttaessa sotilaspartio tarkistaa tilaisuuteen ilmoittautuneet.

Saapuminen ja kuljetus:

Menomatkalle on suunnitteilla yhteiskuljetus Helsingin keskustasta joko veneellä tai bussilla klo 17.00 aikoihin. Tiedotamme kuljetuksesta erikseen Helsingin Yrittäjien Paikallisesti -sivustolla sekä kaikille ilmoittautuneille.

Paluukyydin jokainen hoitaa itselle sopivalla tavalla. Santahaminasta kulkee bussi numero 86 Herttoniemen metroasemalle 20 minuutin välein.

Osallistumismaksu:

Tapahtuman osallistumismaksun omavastuuosuus on 24 euroa / osallistuja. Maksusta tulee osallistujille ilmoitus ja tiedot lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Ilmoittaudu hyvissä ajoin. Tilaisuuteen mahtuu mukaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Terveisin, Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki ry:n tapahtumatoimikunta

Lisätietoja: Einari Rautio p. +358 50 372 8197