Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Jaritek Oy on Vuoden itähelsinkiläinen yritys 2016

Vuoden 2016 itähelsinkiläiseksi yritykseksi on valittu kiinteistö- ja rakennusalan asiatuntijapalvelutoimisto Jaritek Oy. Yrityksen luotsaamat projektit ovat laadukkaita ja pysyvät aikatauluissa.

Tänä vuonna Itä-Helsingin Yrittäjien hallitus halusi valita vuoden yritykseksi pienyrityksen, jonka taustalla toimii yksinyrittäjä, sillä suuri osa helsinkiläisistä yrittäjistä on juuri yksinyrittäjiä. Jari Paavolan vuonna 2005 perustama Jaritek Oy on saanut tunnustusta asiakkailtaan ja yhteistyökumppaneiltaan erityisesti hyvin onnistuneista projekteista. Yrittäjäjärjestön vuosittainen tunnustus jaettiin Jaritekille kauppakeskus Columbuksen ravintola Fregatissa perjantaina 16.12.2016.

Itä-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mika Tuominen kertoo valinnan perusteista.

- Palkittu yritys on tunnettu hyvästä työn laadusta ja alan asiantuntemuksesta sekä menestyksestään. Yrittäjä Jari Paavola on erittäin hyvin verkostoitunut ja aktiivinen yrittäjyyden edistäjä. Hänet tunnetaan määrätietoisena ja yhteistyökykyisenä yrittäjänä, joka saa tuloksia aikaan.

- Nyt saatu palkinto on suuri kiitos kaikille meille itähelsinkiläisille yksinyrittäjille. Koemme, että yksilöllinen ja asiakkaan mukaan räätälöity palvelukokonaisuus on meidän menestyksemme salaisuus, Jaritekin perustaja Jari Paavola toteaa paikallisesta yksinyrittäjyydestä.

Tulevaisuudessa Paavola näkee korjausrakentamisen ja siihen liittyvien asiantuntijapalvelujen käyttämisen kasvavan, mikä kertoo sekä rakennuskantamme ikääntymisestä että korjaustapojen valintaan liittyvien menetelmien valinnan tärkeydestä, ettei yli- tai alikorjata.

 

Tunnustusta yrittäjyydestä 

Vuoden itähelsinkiläinen yritys -palkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon myöntämisellä korostetaan yksityisen yrittäjän ja hänen yritystoimintansa merkitystä. Tarkoitus on myös lisätä yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja yleisesti kaupunkimme hyvinvoinnin kehittymiselle. Palkinto jaetaan vuosittain. 

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Mika Tuominen, Itä-Helsingin Yrittäjät ry, p. 040 183 3120  mika.tuominen @ coreman.fi

Yrittäjä Jari Paavola, Jaritek Oy, p. 050 550 5055, jari.paavola @ jaritek.fi

 

Kuvassa vasemmalla Itä-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mika Tuominen, keskellä Vuoden 2016 itähelsinkiläinen yrittäjä 2016 Jari Paavola ja oikealla Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Sarianne Reinikkala