Etsi

YRITTÄJÄN HYVINVOINTI

Tervetuloa Helsingin Yrittäjien HYMY-Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hankkeen sivuille!

HYMY-hanke on loppusuoralla ja on aika kiittää kaikkia HYMY:n toiminnassa mukana olleita! Kahden vuoden aikana tavoitimme noin 100 hankkeeseen pidemmän aikaa osallistunutta yrittäjää ja yli 700 lyhyempiin tilaisuuksiin osallistujaa. Loppuseminaarissa oli huikeat 352 osallistujaa ja somen ja muiden kanavien kautta HYMY:n viestit levisivät vielä laajemmalla joukolle.  Ylitimme reippaasti meille asetut tavoitteet ja kohtasimme osallistujissa hienoja yrittäjiä ja yrittäjätarinoita!

Saamamme palaute vahvisti käsitystä siitä, että yrittäjille hyvinvoinnin tuki on toivottua ja tarpeellista. Yrittäjän omalla jaksamisella on tärkeä merkitys yrityksen taloudelliseen hyvinvointiin ja kasvun mahdollisuuksiin. Tukea pitäisi olla tarjolla helposti löydettävässä muodossa ja yritystoiminnan koko elinkaaren ajan.

HYMY:n työtä jatkaa elokuussa käynnistyvä Vahva yrittäjyys - Yrittäjien talousosaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämishanke, joka sai kaksivuotisen rahoituksen Euroopan sosiaalirahastolta.

Yrittäjän hyvinvointiin liittyvä osio tulee löytymään jatkossa Helsingin Yrittäjien sivuilta.
Seuraathan Helsingin Yrittäjien viestintää
www.helsinginyrittajat.fi
facebook.com/HelsinginYrittajat
Twitter: @HELyrittajat

Voit lukea HYMYn viimeisen uutiskirjeen tästä
Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hanke 8/2017 - 7/2019 rahoitettiin Euroopan sosiaalirahasto ESR:n sekä Helsingin Yrittäjien puolesta.