Etsi

HYMY-hanke

Hyvinvointi
Heinäkuussa 2019 päättyneen HYMY-hankkeen tavoite oli tarjota yrittäjille tukea hyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Sadat yksin- ja mikroyrittäjät saivat uutta tietoa, vertaistukea ja mahdollisuuden pysähtyä testaamaan ja miettimään oman hyvinvointinsa tilaa. Hankkeeseen osallistuneet yrittäjät jakoivat tärkeimpiä oivalluksiaan videolle.
Hyvinvointi
Jos kiireen tunne on jatkuvasti läsnä, on aika pohtia sen syitä ja ottaa arki paremmin haltuun. Pitkittyneenä kiire ja stressi aiheuttavat hankaluuksia ja pahimmillaan sairastumisen. Kitke kiirettä kokeneen yrittäjän Juha Valkamon neuvoin.
Hyvinvointi
HYMY - Hyvinvoiva yksin- mikroyrittäjähanke on aloittanut yhteistyön Laurea ammattikorkeakoulun palvelumuotoilun opiskelijoiden kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää yrittäjien vertaisverkostoa vastaamaan yrittäjien toiveita ja tarpeita. Nyt opiskelijat kaipaisivat Sinua yrittäjä!
Hyvinvointi
Helsingin Yrittäjien HYMY - Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hankkeen kevät on ollut aktiivinen. Tärkeä osa hankkeen toimintaa on testata erilaisten hyvinvointituotteiden ja -palvelujen soveltuvuutta yrittäjille. Näillä testeillä haetaan aitoja käyttäjäkokemuksia erilaisista tavoista tukea hyvinvointia, jotta hankkeen ja järjestön palvelutarjontaa voidaan kehittää.