Etsi

Mistä apua ja neuvoja?


Elo
Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elon Yrittäjän työhyvinvointi -osiosta löydät verkostoitumiseen liittyvät hyödyt sekä linkkejä eteenpäin mm. coaching ja työohjaajausmahdollisuuksiin liittyen.


Naisyrittäjät
Naisyrittäjät Facebook-ryhmä on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjähenkisille naisille.


NewCo Helsinki
NewCo Helsinki on Helsingin kaupungin 2014 perustama yrityskasvun keskus. NewCon tavoitteena on edesauttaa kaikin mahdollisin tavoin yrityksiä kasvuun ja menestykseen. Voit tutustua ja verkostoitua muihin yrittäjiin erilaisissa korkeatasoisissa tilaisuuksissa.


Suomen Mielenterveysseura
Mielenterveysseura järjestää erilaisia hyvinvointiryhmiä joissa voit jakaa yrittämiseen ja mielen hyvinvointiin liittyviä ajatuksia sekä kokemuksia toisten yrittäjien kanssa. Yrittäjille järjestetään myös Kiltaryhmätoimintaa. Kiltaryhmät ovat yrittäjien hyvinvointiryhmiä, jotka tukevat yrittäjien jaksamista, tarjoavat vertaistukea sekä lisäävät elämäniloa ja virkistymistä. Vertaistukiryhmiä löytyy myös nuorille sekä läheisensä menettäneille.


Työterveyslaitos
Työterveyslaitos on kirjoittanut Verkostot pienyrittäjän tukena -oppaan, josta löydät verkostoitumisen hyötyjä. Opas esittelee myös millaisia erilaisia verkostoja on ja kertoo, mitä verkostoissa toimiminen vaatii. Löydät myös käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten muihin ihmisiin tutustuu parhaiten.


Yrityskummit
Kun tarvitset sparrauskumppania tai mentoria miettimään yhdessä kanssasi yritystoiminnan kannattavuutta, uudelleensuuntaamista ja kasvua, voit ottaa yhteyttä Yrityskummeihin.  Palvelu on maksuton ja verkosto kattaa koko Suomen.


Yrittäjät
Suomen Yrittäjien brändin alta löytyy useita aktiivisia kaikille avoimia verkostoja. Liity rohkeasti mukaan Facebook -ryhmiin! Ryhmissä voit jakaa ja saada vertaistukea muilta yrittäjiltä. Ryhmiä löydät muun muassa Helsingin Yrittäjät, Helsingin Nuoret Yrittäjät, HEI - Helsinki Entrepreneurs International. Yrittäjäverkosto tukee sinua työssäjaksamisessasi. Verkoston tapahtumissa tuemme toisiamme yrittäjyyden jatkuvasti vaihtuvissa haasteissa. Kurkkaa myös Yrittäjien hyvinvointi -sivusto.


Muita yrittäjyyteen liittyviä verkostoja: Yrittäjät Facebook