Juontaja Joni Pakanen

Joni Pakanen, monipuolinen viihteen, taikuuden ja juontamisen
mestari, toimii tapahtuman kapellimestarina. Tämän miehen juontaessa
pysytään asiassa, mutta tylsää sen ei siltikään tarvitse olla. Joni
pitää huolen, että ohjelmassa on mukana koko päivän ripaus taikuutta.

Arman Alizad

Arman Alizad on monien tuntema yrittäjä ja mediapersoona, joka uskaltaa tavoitella unelmiaan. Maailmanmatkaajan ja toimittajan uralla saavutettu kokemus tuo Armanin tarinaan väriä ja elämää, joka loistaa hänen tarinassaan. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Arman jakaa rohkeutta, innostusta ja inspiraatiota yrittäjille. 

Ria Parppei

Ria Parppei (TkT, KTM, KM) on yritysten kehityskumppani, jonka tuore kirja Tee, toimi, saa aikaan – kehitä ja johda toimeenpanoa (Alma Talent 2018) käsittelee toimeenpanon taitoa eli volitiota ja toimeenpanokyvykkyyden kehittämistä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Ria kertoo mitä tehdä, kun motivaatio ja innostus ovat kohdallaan, mutta suunnitelmat eivät toteudu - tai motivaatio ei pysy yllä ja suuntakin on kadoksissa.

Laura Pääkkönen

Laura Pääkkönen, “The Queen of Social Selling”, on yrittäjä ja Social Selling -valmentaja. Lauran missiona on viedä suomalaista myyntityötä moderniin, sosiaaliseen aikaan. Pääkkönen julkaisi syyskuussa 2017 ensimmäisen suomenkielisen kirjan aiheesta Social Selling – Henkilöbrändi, verkostot ja sosiaalinen media B2B-myynnissä. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Laura puhuu yrittäjät pyörryksiin sosiaalisesta myynnistä. 

Asta Raami

Asta Raami on älykkään intuition kärkinimi Suomessa ja start-up yrittäjä Inneversity -hankkeessa. Asta on väitellyt intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa 2015. Hänen kirjansa Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (2016) käsittelee intuition hyödyntämistä asiantuntijatyössä ja luovuudessa. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Asta jakaa yrittäjille uusinta tietoa älykkään intuition hyödyntämisestä yrittäjyyden näkökulmasta.