Tutustu esiintyjiimme!

MINNA HUOTILAINEN

Minna Huotilainen on arvostettu aivotutkija ja kasvatustieteiden professori. Minna tietää miten aivot voivat parhaiten työelämässä ja soveltaa tietoa selkokielisesti. Minna on kirjoittanut yhdessä Mona Moisalan kanssa teoksen Keskittymiskyvyn elvytysopas (Tuuma, 2018), jossa käydään läpi kaikki olennainen aivojen toiminnasta keskittymiskyvyn kannalta. Esityksessään Minna tarjoaa tietoa ja vinkkejä keskittymiskyvyn palauttamiseen ja ylläpitämiseen yrittäjän arjessa.

 

HENKKA HYPPÖNEN

Henkka Hyppönen on tunnettu ja arvostettu mediapersoona sekä pitkän linjan yrittäjä. Henkka suhtautuu intohimolla kaikkea sitä kohtaan mitä hän tekee. Henkan laaja asiantuntijuus yhdistettynä taidokkaaseen tarinankerrontaa saa kuulijat innostumaan ja oivaltamaan uutta. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Henkka motivoi henkilökohtaiseen kasvuun ja pelon voittamiseen.

 

ANDREI KOIVUMÄKI

Andrei Koivumäki on menestyneimpiä kiinteistöalan ammattilaisia ja tuore yrittäjä Neliöt Liikkuu -firmallaan. Andrein menestyksen puolesta puhuu huimat luvut ja mitattavat saavutukset. Sosiaalisen median taituri pelaa persoonallaan, ja ei jätä ketään kylmäksi. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Andrei ottaa lavan haltuun ja kertoo tarinansa kautta myynnin parhaat vinkit.

 

ANNE KUKKOHOVI

Anne Kukkohovi on kauneusalan yrittäjä ja monipuolinen media-alan ammattilainen. Kansainvälisen uran malli- ja muotimaailmassa tehnyt supernainen on kerryttänyt monipuolista kokemusta laajalti asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä. Puheenvuorossaan Anne jakaa inspiraatiota ja vinkkejä yrittäjän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

MIIA PAAKKANEN

Miia Paakkanen on myötätunnon tutkimuksen kärkinimiä ja kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Miia valmentaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Miia uskoo myötätunnon supervoimaan, joka johtaa niin taloudelliseen menestykseen kuin hyvinvointiin. Esityksessään Miia innostaa yrittäjiä kohti parempia asiakaskohtaamisia tunnetaitojen avulla.