Tapahtumainfo

Viihdy, vaikuta ja verkostoidu! Helsingin Yrittäjien suosittu, osallistujille maksuton Yritystä Stadiin! -tapahtuma järjestetään vuonna 2019 keväällä ja syksyllä. Kevään päätapahtumassa 14.5.2019 tartutaan yrittäjyyden ajankohtaisiin aiheisiin, myyntiin ja motivaatioon.

Tältä sivulta löydät lisätietoa tapahtumasta. Heräsi ajatuksia tai kysymyksiä? Laita meille sähköpostia osoitteeseen tai kysy somessa, kanavamme löydät tältä sivulta.

Mikä?

Yritystä Stadiin! -tapahtuma on Helsingin Yrittäjien vuosittainen järjestämä maksuton yrittäjyystapahtuma. Tapahtuman keskiössä ovat muun muassa yrittäjien verkostoituminen, myynti, inspiroivat puhujat, yrittäjyys, yrittäjätarinat, markkinointi ja uudet kontaktit. Tervetuloa viihtymään tapahtumaan koko päiväksi tai piipahda aikataulusi mukaan.

Missä ja milloin?

  • Aika: tiistaina 14.5. klo 11.00–18.00 (virallinen ohjelmaosuus päättyy klo 17.15), katso tarkka aikataulu tästä >>
  • Paikka: Helsingin Lasipalatsin Bio Rex, Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritysjohtajille. Tapahtuma sopii myös esimerkiksi kevytyrittäjille ja freelancereille, jotka harkitsevat yrittäjyyttä.

Kulkuyhteydet?

Tapahtumaan pääset kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Raitiovaunut, linja-autot sekä metro ja kaikki pysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin säteellä. Lisätietoja: www.reittiopas.fi. Autoileville maksullista parkkitilaa löytyy keskustan parkkihalleista (esim. Elielin tai Forumin pysäköintihalleista).

Some?

Tapahtuman järjestäjä?

Tapahtuman järjestäjä on helsinkiläisten yrittäjien edunvalvonta- ja palvelujärjestö Helsingin Yrittäjät. Vuoden 2019 kevään tapahtumaa järjestämässä ESR-rahoitteinen HYMY - Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hanke.

Yhteistyökumppaniksi?

Tapahtuman mahdollistavat upeat yhteistyökumppanimme. Kiinnostaako kumppanuus YS!-tapahtumassa? Ota yhteyttä:

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
nina.salminen(at)yrittajat.fi
p. 050 4911 936