Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

 

 

 

Elisalta saat liittymien ja laitteiden lisäksi hankittua myös modernit pilvipalvelutyökalut yrityksesi käyttöön. Palveluidemme avulla palvelet asiakkaitasi paremmin hyödyntäen teknologian kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia. Tervetuloa ständillemme kuulemaan lisää palveluista, joita voimme yrityksellesi tarjota. 

 

Nordea on yrittäjän pankki. Mielestämme jokainen yrittäjä & yritys on ainutlaatuinen, ja haluamme olla mukana tekemässä näistä ainutlaatuisista tarinoista entistä vahvempia. Suomen suurimpana liikepankkina pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaikki yritystoiminnan pankkipalvelut yrityksen koosta riippumatta. Ennen kaikkea yritystoiminnan rahoittaminen on vahvuutemme ja se, että toimimme 24/7. @Nordea_Fi

 

Kasvava yritys on yhteinen etu! Kasvuun ja kehittymiseen panostava yritys on tärkeä koko Suomelle. OP haluaa olla tukemassa yritystoimintaasi sen jokaisessa kehitysvaiheessa. Rohkeasti investoivat ja laajentavat yritykset työllistävät suomalaisia nyt ja jatkossa. Me OPssa haluamme toimia yrityksesi vahvana kumppanina kasvun tiellä. Suomen johtavana finanssiryhmänä tarjoamme ratkaisut, jotka tukevat pitkäjänteisesti yrityksesi toimintaa.
 

Liiketoiminta lentoon Rastorin tuote- ja palvelukehityskoulutusten annilla! Tervetuloa ständillemme kuulemaan, miten sinä ja yrityksesi saatte parhaan hyödyn koulutuksesta.

 

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, joka turvaa yrittäjien ja yritysten liiketoimintaa. Varmistamme yrityksesi henkilöstön turvallisuuden ja hyvinvoinnin, sekä autamme hallitsemaan henkilöstöön tai omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Annamme yrityksellesi aikaa keskittyä liiketoimintaan varmistamalla yrityksellesi sopivimman turvan.