Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

Yhteistyössä:

 

 

 

Nordean vahva yritysosaaminen takaa erilaisten palvelutarpeiden ymmärtämisen. Piipahda osastollamme kertomaan omista pankkitarpeistasi, toivottavasti pystymme auttamaan Sinun liiketoimintasi kehittämisessä.

 

Tunne oikea hetki – yrityskaupalla kasvuun! Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan. Lue lisää finnvera.fi/omistajanvaihdos.

 

Osuuspankki - OP.fi

Rastor järjestää käytännönläheistä ja joustavaa koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja yrityksen vaatimusten mukaan. Tervetuloa ständillemme rakentamaan juuri sinulle sopiva ohjelma!

 

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa asioinnin pankin kanssa. Palvelemme pääkaupunkiseutulaisia perheitä ja pienyrittäjiä. Säästöpankkiirimme jeesaavat sinua silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Haasta meidät - laitetaan pankkiasiasi kerralla kuntoon.

 

Helsingin Yrittäjien ESR-rahoitteisen XL-Knowhow-hankkeen (2015–2017) tavoitteena on edistää yli 50-vuotiaiden työttömien työnhakijoiden työllistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksiin ja auttaa samalla yrittäjiä löytämään ammattitaitoista, osaavaa ja kokenutta työvoimaa yrityksiinsä. Hankkeessa pyritään kokeilemaan ja kehittämään myös uusia työnhaun ja työllistymisen muotoja.