Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

Yhteistyössä:

 

 

 

Nordean vahva yritysosaaminen takaa erilaisten palvelutarpeiden ymmärtämisen. Piipahda osastollamme kertomaan omista pankkitarpeistasi, toivottavasti pystymme auttamaan Sinun liiketoimintasi kehittämisessä.

 

Privanet Capital Markets tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia sijoittajille ja kasvurahoitusta kotimaisille pk-yrityksille. Keväällä 2016 lanseeraamamme AROUND-joukkorahoituspalvelun kautta olemme keränneet onnistuneesti 15 kasvuyritykselle rahoitusta yli 31 miljoonaa euroa. Tarjoamme kasvurahoitusta liikevaihtoa jo tekeville yrityksille 1-5 miljoonaa euroa. Koko konseptissamme korostuu kaikkien sijoituskohteidemme jälkimarkkinakelpoisuus.

 

Tunne oikea hetki – yrityskaupalla kasvuun! Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan. Lue lisää finnvera.fi/omistajanvaihdos.

 

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. Ryhmään kuuluu noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen.

Rastor järjestää käytännönläheistä ja joustavaa koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja yrityksen vaatimusten mukaan. Tervetuloa ständillemme rakentamaan juuri sinulle sopiva ohjelma!

 

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa asioinnin pankin kanssa. Palvelemme pääkaupunkiseutulaisia perheitä ja pienyrittäjiä. Säästöpankkiirimme jeesaavat sinua silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Haasta meidät - laitetaan pankkiasiasi kerralla kuntoon.

 

Helsingin Yrittäjien ESR-rahoitteisen XL-Knowhow-hankkeen (2015–2017) tavoitteena on edistää yli 50-vuotiaiden työttömien työnhakijoiden työllistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksiin ja auttaa samalla yrittäjiä löytämään ammattitaitoista, osaavaa ja kokenutta työvoimaa yrityksiinsä. Hankkeessa pyritään kokeilemaan ja kehittämään myös uusia työnhaun ja työllistymisen muotoja.