Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

Pääyhteiskumppani:

Elisalta saat liittymien ja laitteiden lisäksi hankittua myös modernit työkalut sekä tehokkaat myynnin ja markkinoinnin ratkaisut yrityksesi käyttöön. Palveluidemme avulla tavoitat kohderyhmäsi digitaalisissa kanavissa ja palvelet asiakkaitasi paremmin hyödyntäen teknologian kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia. Tervetuloa ständillemme kuulemaan lisää palveluista, joita voimme yrityksellesi tarjota.

 

 

Tapahtumassa mukana myös:

Nordea on yrittäjän pankki. Mielestämme jokainen yrittäjä & yritys on ainutlaatuinen, ja haluamme olla mukana tekemässä näistä ainutlaatuisista tarinoista entistä vahvempia. Suomen suurimpana liikepankkina pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaikki yritystoiminnan pankkipalvelut yrityksen koosta riippumatta. Ennen kaikkea yritystoiminnan rahoittaminen on vahvuutemme ja se, että toimimme 24/7. @Nordea_Fi

 

Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta. Me huolehdimme yrityksesi turvallisuudesta. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Vahinkojen ennaltaehkäisy takaa yritystoiminnan jatkuvuuden kaikissa tilanteissa. Nopea reagointi minimoi vahingot ja lyhentää aikaa, jonka yrityksen toiminta on keskeytyksissä. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, toimimme hätätilanteissa nopeiten.

 

 

Palkka.fi on maksuton palkanlaskentaohjelma, jonka kautta voit hoitaa työntekijän palkanmaksun sivukuluineen. Työnantajan ilmoitukset lähtevät automaattisesti, myös tulorekisteriin v. 2019.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Räätälöimme myös erilaisia koulutuksia, valmennuksia ja muita kehittämisprojekteja yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaisesti.

Tunne oikea hetki – yrityskaupalla kasvuun! Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan. 

 

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, joka turvaa yrittäjien ja yritysten liiketoimintaa. Varmistamme yrityksesi henkilöstön turvallisuuden ja hyvinvoinnin, sekä autamme hallitsemaan henkilöstöön tai omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Annamme yrityksellesi aikaa keskittyä liiketoimintaan varmistamalla yrityksellesi sopivimman turvan.

OP Ryhmä on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä. Luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

Uudenmaan Työ- ja elinkeinotoimisto palvelee kaikkia yrittäjiä, yrityksiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.

NewCo Helsinki on Helsingin kaupungin ja Helsingin Uusyrityskeskuksen maksuton yrityspalvelu. Neuvomme niin pienyrityksiä kuin kansainvälistä kasvua tavoittelevia tiimejä. Tule NewCon ständille juttelemaan yrittäjyydestä ja saamaan asiantuntevia neuvoja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä! Arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken leffalippuja.

Rastor järjestää käytännönläheistä ja joustavaa koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja yrityksen vaatimusten mukaan. Tervetuloa ständillemme rakentamaan juuri sinulle sopiva ohjelma!

 

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki pääkaupunkiseutulaisille. Tarjoamme rehtiä ja ketterää pankkipalvelua sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Tahdomme mullistaa pankin kanssa asioinnin. Säästöpankkiirimme jeesaavat sinua ja yritystäsi silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Otamme sinut ja sinun arkesi tosissamme!

 

Alma Talent tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman kirjoja liiketoiminnan kehittämiseen, myös digitaalisesti.

Stadin ammattiopisto on Suomen suurin ammatillinen oppilaitos. Meillä opiskelee noin 16 000 opiskelijaa yli 50 eri ammattiin. Meiltä saat tutkintojen lisäksi myös yleisimmät lupa- ja korttikoulutukset, ammatillista täydennyskoulutusta sekä lähiesimiehen ammattitutkinto, johtamisen- tai yrittäjän erikoisammattitutkinnot. Räätälöimme palveluitamme yritysten tarpeisiin.