Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

Tunne oikea hetki – yrityskaupalla kasvuun! Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan. 

 

Nordea on yrittäjän pankki. Mielestämme jokainen yrittäjä & yritys on ainutlaatuinen, ja haluamme olla mukana tekemässä näistä ainutlaatuisista tarinoista entistä vahvempia. Suomen suurimpana liikepankkina pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaikki yritystoiminnan pankkipalvelut yrityksen koosta riippumatta. Ennen kaikkea yritystoiminnan rahoittaminen on vahvuutemme ja se, että toimimme 24/7. @Nordea_Fi

 

Kasvava yritys on yhteinen etu! Kasvuun ja kehittymiseen panostava yritys on tärkeä koko Suomelle. OP haluaa olla tukemassa yritystoimintaasi sen jokaisessa kehitysvaiheessa. Rohkeasti investoivat ja laajentavat yritykset työllistävät suomalaisia nyt ja jatkossa. Me OPssa haluamme toimia yrityksesi vahvana kumppanina kasvun tiellä. Suomen johtavana finanssiryhmänä tarjoamme ratkaisut, jotka tukevat pitkäjänteisesti yrityksesi toimintaa.
 

 

 

 

Elisalta saat liittymien ja laitteiden lisäksi hankittua myös modernit pilvipalvelutyökalut yrityksesi käyttöön. Palveluidemme avulla palvelet asiakkaitasi paremmin hyödyntäen teknologian kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia. Tervetuloa ständillemme kuulemaan lisää palveluista, joita voimme yrityksellesi tarjota. 

 

Liiketoiminta lentoon Rastorin tuote- ja palvelukehityskoulutusten annilla! Tervetuloa ständillemme kuulemaan, miten sinä ja yrityksesi saatte parhaan hyödyn koulutuksesta.

 

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme mukana yrityksesi arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen. Juuremme ovat vahvasti yrittäjyydessä ja olemme Suomen Yrittäjien pitkäaikainen kumppani. Jäsenenä saat laajat edut yrityksen ja kotitalouden vakuutuksiin. Tutustu: fennia.fi/suomenyrittajat

 

Privanet tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia sijoittajille ja kasvurahoitusta kotimaisille pk-yrityksille. Keväällä 2016 lanseeraamamme AROUND-joukkorahoituspalvelun kautta olemme keränneet onnistuneesti 24 kasvuyritykselle rahoitusta lähes 44 miljoonaa euroa. Tarjoamme kasvurahoitusta liikevaihtoa jo tekeville yrityksille 1-5 miljoonaa euroa. Koko konseptissamme korostuu kaikkien sijoituskohteidemme jälkimarkkinakelpoisuus.