Kumppanimme ovat tukenasi menestyvän yrittäjyyden polulla!

Tunne oikea hetki – yrityskaupalla kasvuun! Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan. 

 

Nordea on yrittäjän pankki. Mielestämme jokainen yrittäjä & yritys on ainutlaatuinen, ja haluamme olla mukana tekemässä näistä ainutlaatuisista tarinoista entistä vahvempia. Suomen suurimpana liikepankkina pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaikki yritystoiminnan pankkipalvelut yrityksen koosta riippumatta. Ennen kaikkea yritystoiminnan rahoittaminen on vahvuutemme ja se, että toimimme 24/7. @Nordea_Fi

 

OP Ryhmä on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä. Luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

 

 

 

Rastor järjestää käytännönläheistä ja joustavaa koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja yrityksen vaatimusten mukaan. Tervetuloa ständillemme rakentamaan juuri sinulle sopiva ohjelma!

 

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme mukana yrityksesi arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen. Juuremme ovat vahvasti yrittäjyydessä ja olemme Suomen Yrittäjien pitkäaikainen kumppani. Jäsenenä saat laajat edut yrityksen ja kotitalouden vakuutuksiin. Tutustu: fennia.fi/suomenyrittajat