Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

FENNIA | Yrittäjän jäsenedut — Vakuutukset 

Kausietu, voimassa 30.9.2021 asti: Henki-Fennia tarjoaa yrittäjän henkivakuutukseen nyt -20 % alennuksen ensimmäisestä vakuutuskaudesta. Etu koskee henki- ja pysyvän työkyvyttömyyden turvia sekä myös pariturvia.

 

***

 

Osta henkivakuutus tästä

Fenniasta saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavat jäsenedut, esimerkiksi

Jäsenenä saat Fenniasta esimerkiksi:

alle 10-hengen yrityksille erikoishinnoiteltu Yritysturva-ratkaisu

50 %:n alennus sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta

• alennus ja summakorotuksia Fennia-Henkiturvaan

maksuton lasivakuutus yksityiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojen laajaan kaskoon

20 %:n alennus useimmista kodin vakuutuksista 

» Tutustu jäsenetuun
 


ELISA | Yrittäjän jäsenedut — Liittymät ja IT-palvelut 

Tarjoamme Suomen Yrittäjille lukuisia jatkuvia etuja ja lisäksi kuukausittain vaihtuvia laite-etuja. Päivitä esimerkiksi puhelinliittymäsi jäsenhintaan, tai nappaa kesälukemista Elisa Kirja -palvelusta 20 % alennuksella. Tutustu kaikkiin etuihin sivuillamme!

» Lue lisää ja hyödynnä etusi

 


ELO | Työeläkevakuuttamisen palvelut 

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme parempaa työkykyä kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin sen tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa.

Pidetään unelmat elossa!

» Tutustu palveluihimme ja YEL-vakuutuksen tuomaan turvaan


ASIAKASTIETO | Yrittäjän jäsenedut — Yritys-, numerotieto- sekä kohderyhmäpalvelut  

Asiakastieto tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille muun muassa ilmaisen numerohaun, sopimusasiakkuuden ilman vuosimaksua sekä alennusta kohderyhmäpalveluista.

» Tutustu jäsenetuun

 


CLARION HOTELS | Yrittäjän jäsenedut — Majoitus ja kokous 

19% alennus päivän hinnasta Suomen Clarion Hotelleista.

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin keskustassa, merellisessä ympäristössä. Upea Skyroom ja näköalauima-allas tarjoavat ainutlaatuiset puitteet Helsingin visiitille. Clarion Hotel Aviapolis on yhden juna-aseman päässä lentokentältä. Tämä täyden palvelun hotelli on alueen TripAdvisor`s #1, jonne haluat palata aina uudelleen.

Lisäksi saat 10% alennuksen muista Nordic Choice Hotelleista pohjoismaissa.

» Tutustu jäsenetuun
 


SCANDIC | Yrittäjän jäsenedut — Majoitus ja kokous 

Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Liittymistarjous on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Scandic tarjoaa Yrittäjien jäsenille laadukkaat majoitus- ja kokouspalvelut alennettuun hintaan. Etuja saa Scandicin lisäksi myös Suomessa sijaitsevista Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Indigo hotelleista.

» Tutustu etuihin

 


HOLIDAY CLUB | Yrittäjän jäsenedut — Majoitus ja kokous 

Yrittäjien jäsenyritykset saavat Holiday Club -kylpylähotellien ja -loma-asuntojen päivän majoitushinnasta 15 %:n alennuksen.

» Tutustu jäsenetuun

 


GREENSTAR | Yrittäjän jäsenedut — Majoitus ja kokous 

KAUSIETU 14.4.–31.12.2021: Ensimmäinen majoitusvuorokausi -50% sopimushinnasta, etu mainittava varatessa tai viimeistään hotellilla. Kausietuna myös autopaikka kaupan päälle majoituksen yhteydessä. 
 

Kausietuna 4.7.–31.12. : Yrittäjien jäsen saa oman Treebuddy:n eli puukaverin ensimmäisestä varauksestaan.

 

GreenStar on kasvava suomalainen hotelliketju, joka tarjoaa laadukasta majoitusta ympäristöystävällisesti ja edullisesti. Suomen Yrittäjien jäsenenä majoitut 1–3 hengen huoneessa kiinteään 62–69 €/vrk jäsenetuhintaan.

» Tutustu jäsenetuun


NESTE | Yrittäjän jäsenedut — Polttoaineet 

Neste myöntää Yrittäjien jäsenkortilla bensiinistä ja dieselistä 2,5 sentin alennuksen litralta asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista (sis.alv.)

» Tutustu jäsenetuun

 


TEBOIL | Yrittäjän jäsenedut — Polttoaineet 

 

Kotimaanmatkailua, herkullisia annoksia ja tankki täyteen teboililla

Perinteinen kesäkampanja alkaa jälleen juuri ennen juhannusta ja jatkuu elokuulle asti, 23.6.-15.8. Tänä aikana on järjestökortilla korotettu polttoainealennus, 2,5snt/l palvelevilla huoltamoilla ja automaattiasemilla. Heinäkuun loppuun asti alle 12-vuotiaat lapset syövät noutopöydästä ruokailevan aikuisen seurassa puoleen hintaan lasten hinnoista.

 

***

Teboil myöntää Yrittäjien jäsenille 2,2 sentin alennuksen litralta bensiinistä tai dieselistä. Alennuksen saa jäsenkortilla tolppahinnoista kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta. Lisäksi Teboiltarjoaa 10 % alennusta voiteluaineista, autokemikaaleista, nestekaasusta sekä autopesusta

» Tutustu jäsenetuun

 


TALLINK SILJA | Yrittäjän jäsenedut — Laivamatkat 

 

Odotus palkitaan. Tallink-konsernin suurin laiva Silja Europa palaa Helsinki-Tallinna-reitille keskiviikkona 23.6.2021. Laiva on ollut poissa lähes 10 kuukautta ja aloittaa pitkän tauon jälkeen omalla reitillään tehden 22 tunnin karanteenivapaita risteilyitä. Hyödynnä Club One hopeatason edut ja varaa matkasi www.tallinksilja.fi tai matkatoimistojen kautta

 

***

Tallink Silja tarjoaa Yrittäjien jäsenille 15 % sopimusalennuksen Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily- ja reittimatkoista. Vapaa-ajan matkustuksen jäsenetuna pääsevät jäsenet suoraan Club One -kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle.

» Tutustu jäsenetuun

 


VIKING LINE | Yrittäjän jäsenedut — Laivamatkat

Tutustu kesän uutuusristeilyihin ja varaa elämys Itämerellä. Tänä kesänä Viking Linen Gabriella vie mukavasti risteilylle Helsingistä Riikaan, Visbyhyn, Maarianhaminaan ja jopa The Tall Ships Races -isäntäsatamiin.

 

Viking Line tarjoaa Yrittäjien jäsenille risteilystä jopa 20 %:n alennuksen päivän hinnoista sekä reittimatkoilla vaihdellen reitin mukaan 10–20 %:n alennuksen.

» Tutustu jäsenetuun
 


WIHURI OY AARNIO METRO-TUKKU | Yrittäjän jäsenedut — Tukkukauppa

Päivittäistavaratukkukauppa Wihurin Metro-tukku tarjoaa Yrittäjien jäsenyrityksille 5 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista, pl. alkoholi- ja tupakkatuotteet.

» Tutustu jäsenetuun


JURINET | Yrittäjän jäsenedut — Lakipalvelut

Jurinet tarjoaa 30 % alennuksen osakassopimusten laatimisesta ja muusta osakassopimuksiin liittyvästä neuvonnasta. Etu on voimassa 31.8.2021 asti.

 

***

Jurinet tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksuttoman 20 minuutin alkuneuvottelun sekä 15 %:n alennuksen kaikista lakipalveluista, kuitenkin enintään 1.000 euroa. Jäsenetu koskee myös yrittäjien työntekijöitä henkilökohtaisesti sekä lisäksi samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä.

» Tutustu jäsenetuun

 


ALMA TALENT | Yrittäjän jäsenedut — Lehdet ja kirjat 

Alma Talent myöntää Suomen Yrittäjien jäsenille jatkuvista lehti- ja digitilauksista 20 prosentin jatkuvan alennuksen. Tilattavat lehtituotteet ovat: Talouselämä, Tekniikka & Talous, Kauppalehti Fakta, Arvopaperi, MikroBitti ja Tietoviikko.

» Tutustu jäsenetuun

 


EAZYBREAK | Yrittäjän jäsenedut — Lounas- ja kulttuurisetelit 

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin, jotka tuovat yrittäjälle jopa satoja euroja verotonta palkanlisää vuodessa. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat jopa 60 % alennuksen Eazybreakin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja/tai työmatkaeduista.  Helppokäyttöinen verkkopalvelu hallinnoi käytännössä itse itseään, ja etuja käytetään tekemällä Eazybreak-maksuja omalla matkapuhelimella.

» Tutustu jäsenetuun

 


VENI ENERGIA | Yrittäjän jäsenedut — Sähkönhankintapalvelut 

VENI Energia tarjoaa Yrittäjäin jäsenille ainutlaatuiset sähkönhankintapalvelut jäsenetuhintaan.

Sähköntoimittajan kilpailutuksen ja jatkuvan sähkönhankintapalvelun avulla selvää säästöä sähkölaskuun. Yrittäjäin jäsenille palvelu 20% alennuksella.

Energialaskujen tarkistuksessa käymme läpi sähkölaskujanne mahdollisten virheiden varalta. Mikäli tarkistustyömme ei tuota rahallista palautusta, palvelu on maksuton. Yrittäjien jäsenille 30% alennus mahdollisesta palkkiosta. 

»  Tutustu jäsenetuun

 


MENTORISI.FI | Yrittäjän jäsenedut — Mentorointipalvelut 

Mentorisi.fi on jäsenyrittäjille suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi etsiä itselleen mentoria auttamaan oman yritystoimintansa sparraamisessa. 
Palvelun tavoitteena on tarjota yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville nettisivut, joilta voi helposti löytää mentorin sparraamaan tietyllä osaamisalueella. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua. Mentoroinnissa on kyse avoimesta ja luottamuksellisesta vuorovaikutussuhteesta.

»  Tutustu jäsenetuun

 


YRITYSPÖRSSI | Yrittäjän jäsenedut — Yrityskauppa

30 euron alennus Yrityspörssi.fi – palvelun myynti- tai ostoilmoituksesta. Saat edun käyttöösi syöttämällä alekoodin sille varattuun kenttään jättäessäsi ilmoitusta verkkopalvelussamme.

»  Tutustu jäsenetuun

 


SKILLVILLE | Yrittäjän jäsenedut — Koulutukset

Yrittäjien jäsenenä saat 50 % alennuksen SKILLVILLEN 8 oppituntia menestykseen -verkkokurssin normaalihinnasta (488 € + alv).    

»  Tutustu jäsenetuun

 


FUNDU | Yrittäjän jäsenedut — Rahoitus

FUNDU tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille 50 % alennuksen Fundun kautta välitettävän lainan perustamismaksusta. Euromääräinen alennus on 250–750 euroa riippuen haettavan lainan summasta.    

»  Tutustu jäsenetuun

 


VALMENNUSKESKUS | Yrittäjän jäsenedut — Valmennuskurssit

VALMENNUSKESKUS tarjoaa Suomen suosituimmat valmennuskurssit -15 % alennuksella Suomen Yrittäjien jäsenille  

»  Tutustu jäsenetuun

 


HOOKLE | Yrittäjän jäsenedut — Some-markkinointi

HOOKLEN mobiilisovelluksella hoidat bisneksesi sosiaaliseen mediaan alta aikayksikön ja pidät kanavat aktiivisina. Hooklen perusversio on ilmainen, ja Suomen Yrittäjien jäsenenä saat Premiumin neljä (4) kuukautta ilmaiseksi vuositilauksen yhteydessä. 

»  Tutustu palveluun ja jäsenetuun

 


ARVAL | Yrittäjän jäsenedut — Huoltoleasing

Kesän etuna kampanjahintaiset Mercedez Benz A-sarja ja Vito. Tarjous voimassa 31.8.2021 saakka.

 

Arval on kansainvälinen autoleasing-yritys, joka tarjoaa kattavia leasing-palveluita kaiken kokoisille yrityksille ja yksityisille kuluttajille. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuhintaiset huoltoleasing-palvelut Arvalilta. 
 

Huoltoleasing perustuu kiinteään kuukausihintaan sisältäen mm. rahoituksen, ajoneuvoveron, huollot, korjaukset, renkaat ja tieturvan. 
 

Jäsenetuhintaisten leasingpalveluiden lisäksi jäsenet saavat leasingsopimuksen alkaessa 150 euron polttoainelahjakortin. 

»  Tutustu palveluun ja jäsenetuun

 


SANOMA | Yrittäjän jäsenedut — Lehdet ja viihdepalvelut

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme Suomen Yrittäjien jäsenille etuja seuraavista tuotteistamme ja palveluistamme: uutismedia HS Digi, viihdepalvelu Ruutu+, äänikirjapalvelu Supla+ ja valituista aikakauslehdistä.

  • HS Digi on matkalippusi kiinnostavimpiin ja puhutuimpiin paikkoihin ympäri maailman. HS Digi sisältää kaikki Hesarin herkut digitaalisessa muodossa: timanttijutut, HS Vision jutut ja juttusarjat, HS Live -nettikonsertit, podcastit, ääneen luetut jutut, näköislehdet ja uutisarkiston. 
  • Ruutu+ palvelusta näet suosikkisarjasi ennen muita.Tilaajana näet myös huippuleffoja, lasten suosikkiohjelmia mielenkiintoisia dokumentteja ja live-urheilua ympäri vuoden. Varma viihdetakuu ja paras katselukokemus kaikilla laitteilla.
  • Supla+ on Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Samassa sovelluksessa kaikki suomalaiset äänikirjat yhdellä tilauksella ilman rajoituksia, koukuttavimmat podcastit ja suosituimmat radiokanavat. 
  • Aikakauslehdet. Valitse suosikkisi seuraavista ja nauti! Kodin Kuvalehti, Me Naiset, Tiede tai Aku Ankka. 

»  Tutustu palveluun ja jäsenetuun

 


YRITTÄJÄN
JÄSENKORTIT

Näin saat edut käyttöön:

  • Saadaksesi edut käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva Suomen Yrittäjien jäsenkortti tai mobiilikortti, jossa on jäsennumerosi.
  • Esitä kortti aina pyydettäessä.
  • Jäsennumero on mainittava etujen yhteydessä sitä kysyttäessä.
  • Tarvittaessa on käytettävä myös edunmyöntäjän tuotetunnusta tai varausnumeroa.
  • Polttoaine-edut öljy-yhtiön yritysluottokortilla, lisäksi käteisalennus Teboilista ja Nesteeltä Suomen Yrittäjien jäsenkortilla
  • Rinnakkaiskortti 5 euroa.

Myös aluejärjestöt tarjoavat jäsenetuja.

Lisätietoja: 

Karri Ruuskanen, p. 050 409 7752, karri.ruuskanen@yrittajat.fi 
Jäsennumero- tai jäsenkorttitiedustelut jasenpalvelu@yrittajat.fi

• Jäsenyrittäjä, voit lisätä jäsenyydestä kertovan bannerin kotisivuillesi.