Keski-Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Laajis Urban outdoors

Laajiksen jäsenedut

Laajis Urban Outdoors

Laajiksen jäsenedut

  • 10% alennus Laajavuoren seikkailupuiston normaalihintaisista lipuista.

  • 10% alennus normaalihintaisista laskettelupuista.

  • 10% alennus suksi- lumilautahuollosta.

  • 10% alennus normaalihintaisista bikeparkpuista.

  • 10% alennus normaalihintaisista eFatbike vuokrauksista.

Alennukset eivät koske jo alennettuja lippuhintoja ja tarjouksia (kuten happyhours) eikä kausikortteja. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin. Edut ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Laajiksessa riittää tekemistä ympäri vuoden

Laajis on valittu vuoden lähirinteeksi vuonna 2014 ja 2019. Lisäksi Laajis palkittiin vuoden hiihtokouluna vuonna 2017. Laajiksesta löytyy tekemistä ulkoilmassa koko perheelle ja yritysryhmille ympäri vuoden. Laskettelurinteiden vaikeustaso vaihtelee aloittelijoille soveltuvasta Lumimaasta takarinteen haastaviin rinteisiin. Talvinen Laajis tarjoaa kävijöille erinomaiset puitteet lasketteluun, lumilautailuun, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn ja talvipyöräilyyn. Kesällä Laajis on täynnä elämää. Laajiksessa kesäisin kiipeillään seikkailupuiston radoilla, heitetään frisbeetä, lasketaan pyörillä bikeparkin reiteillä, ajetaan sähköläskipyörillä monipuolisessa maastossa, SUP-lautaillaan ja retkeillään. Lisäksi Laajiksen alla toimiva personal training sali Kipinä Studio liikuttaa ihmisiä ja yritysryhmiä omissa laadukkaissa kuntosalitiloissaan ja tarjoaa myös laajempia hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Laajis talvella

12 rinnettä ja 6 hissiä
3 lumiparkkia (Eturinteen SnowPark, Auriksen Junnuparkki ja Lasten snowpark Lumimaassa)
Lumimaa -alue aloittelijoille missä myös pulkkamäki ja laavu
Hiihtokoulu: Laskettelun, lumilautailun ja maastohiihdon opetusta

64 km hoidettuja hiihtolatuja, valaistuja 15km
Välinevuokraamo mistä löytyy välineet kaikkiin talvisiin lajeihin (laskettelu, lumilautailu, maastohiihto perinteisellä- ja luistelutyylillä, lumikengät, liukulumikengät ja talvivaatteet)

Ski shop: lasketteluvälineet (erityisesti twintip suksia useilta eri brändeiltä, mm. Atomic, Salomon, Armada, Line, K2), lumilautoja (Nitro, Salomon ja Burton), monoja, kypäriä (mm. Salomon, Giro, Elan), laskettelulaseja ja laaja valikoima muita lasketteluvälineitä.

Laajis kesällä 

Yksi Euroopan suurimpia seikkailupuistoja, pisin köysiliuku lähes 250m. Kiivettävää ja tekemistä koko perheelle.

Kaksi frisbeegolfrataa: 18-väyläinen pro rata ja 9-väyläinen hyvän mielen aloittelijoiden rata

Bikepark: lukuisia alamäkipyöräreittejä, jotka soveltuvat aloittelijoista kokeneisiin harrastajiin. Hissillä ylös ja pyörällä alas. Laajiksesta löytyy myös alamäkipyöräilyn ohjausta ja opetusta.

Välinevuokraamo: efatbiket, lasten sähkömaastopyörät, SUP-laudat, alamäkipyörät ja suojavälineet, täysjousto enduropyörät

Ohjattua toimintaa: SUP-lauta kursseja ja joogaa, frisbeegolf ohjausta ja klinikoita, maastopyöräilyn ohjausta ja safareita, alamäkipyöräilykursseja ja ohjausta

Frisbeeshop (kiekkoja, reppuja ja tarvikkeita mm. Innova, Discraft, Latitude, Westside, Prodigy, Prodiscus, Obsidian) ja bikeshop laajalla varustevalikoimalla. Myymme myös täysjoustopyöriä ja efatbikeja.

Laajavuoren alueella on lisäksi luontopolku, laavuja, Vuorilammen uimapaikka, savusauna tilauksesta ryhmille (kysy Laajiksesta). 

Yrityspalvelut

Laajis tarjoaa monipuoliset kokous- ja virkistyspalvelut yrityksille. Meillä yhdisty helposti ulkoilma-aktiviteetit, ruokailut, kahvitukset, kokoustilat, majoitukset ja saunomiset. Kysy tarjousta yritysmyynnistämme. Yritysmyynnin yhteydet:

Lasse Niivuori, 045 350 6888, lasse@laajis.fi

Jani Sallinen, 044 7276919, jani@laajis.fi

www.laajis.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme