Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Lumme Energia Sähkö- ja energiapalvelut

Energiapalvelut yrittäjän arkeen

Lumme Energia on yrittäjän aito kumppani vastuullisessa menestystarinassa

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat käyttöösi monipuoliset energiaan liittyvät palvelut ja edut. Lumme Energia ja Suomen Yrittäjät toimii yrittäjän vastuullisena tukijana.
Teemme valtakunnallisesti tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa ja ponnistelemme yhdessä helpottaaksemme yrittäjien arkea. Olemme Suomen Yrittäjien pääyhteistyökumppani myös Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä.

Sähkösopimukset

Aivan uudenlainen yhteishankintasalkku palvelu – Synergiasähkö Etu Vihreä Suomen Yrittäjien jäsenille!

Synergiasähkö Etu Vihreä tarjoaa uudenlaisen tavan suojautua sähkönhinnanvaihteluilta pitkälle tulevaisuuteen. Palvelussa yritykset muodostavat yhden, yhtenäisen hankintakokonaisuuden, jota kutsutaan yhteishankintasalkuksi.

Sähkösalkunhoidon ammattilaiset tekevät sähkön hintakiinnitykset hajautetusti ja riskit halliten. Tämä tarkoittaa sähkön hankintaa pienissä erissä ja pitkällä aikavälillä.

Synergiasähkö Etu Vihreä vapauttaa resursseja oman ydinbisneksesi pyörittämiseen. Toistaiseksi voimassa oleva sopimusmalli on yrityksellesi helppo ja huoleton. Samalla pienennät myös yrityksesi hiilijalanjälkeä, sillä energia on 100 % uusiutuvaa energiaa. Mukaan voivat lähteä yritykset, joiden vuotuinen sähkönkulutus on alle 500 MWh.

Tarjoamme Suomen Yrittäjien jäsenille Synergiasähkö Etu Vihreä -sopimukseen jäsenedun myyjän marginaalista.

Synergiasähkö Etu Vihreän myyjän marginaali 0,92 snt/kWh (9,20 €/MWh). Muille kuin Suomen Yrittäjien jäsenille Synergiasähkö Vihreän myyjän marginaali on 0,95 snt/kWh (9,50 €/MWh).

Synergiasähkö Etu Vihreä hinta muodostuu:

• hintakiinnityksistä
• myyjän marginaalista, joka sisältää alkuperätakuun
• kulloinkin voimassa olevasta Fingridin tasepalvelumaksusta
• profiilikustannuksesta, joka laskutetaan käyttöpaikoittain toteuman mukaan
• kuukausimaksusta/käyttöpaikka

Synergiasähkön Etu Vihreä kokonaishintaennuste helmi- ja maaliskuulle (2.2.2023 mukaan) Hinta alv 0%

Kokonaishintaennuste yhteensä 13,61 snt/kWh (136,18 €/MWh). Hintakiinnityksiä on tehty 31.12.2025 saakka.

Hinta muodostuu seuraavasti:
• hintakiinnitysten keskihinta 11,83 snt (118,32 €/MWh)
• myyjän marginaali (sis. alkuperätakuun) 0,91 snt/kWh (9,16 €/MWh)
• Fingridin tasepalvelumaksu 0,17 snt/kWh (1,70 €/MWh)
• profiilikustannus* 0,70 snt/kWh (7,00 €/MWh)
• kuukausimaksu 4,90 €/käyttöpaikka.

Lopullinen laskutushinta voi kuitenkin muuttua oleellisesti sähkömarkkinan hintamuutosten ja tai yhteishankintasalkun volyymimuutosten vuoksi.

*) Laskennassa käytettävä arvio profiilikustannuksen suuruusluokasta.

Synergiasähköstä on saatavilla myös muita vaihtoehtoja, mutta jäsenetu koskee vain Synergiasähkö Etu Vihreä-sopimusta.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin, mökille ja yritykselle

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät kaikkialle Suomeen. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat aurinkosähköjärjestelmän loppuhinnasta -200 euron jäsenalennuksen (8-24 aurinkopaneelia) ja isompien aurinkosähköjärjestelmien loppuhinnasta puolestaan -400 euron alennuksen (25-40 aurinkopaneelia). Oman energian kaupassa rakennat helposti juuri sinun kotiisi tai mökille parhaimman aurinkosähköratkaisun jäsenetuhintaan.

Asiantuntevat aurinkosähkömyyjämme auttavat löytämään sopivan ratkaisun myös yrityksesi aurinkosähköjärjestelmäksi. Täytät vain aurinkosähkökartoituspyynnön ja myyjämme ovat yhteydessä sinuun.

Aurinkojärjestelmän kokoJäsenalennus € järjestelmän loppusummasta
8–24 paneelia-200 €
25–40 paneelia-400 €

Sähköauton latauspisteet

Autamme yritystäsi myös kaikissa sähköautoiluun liittyvissä ratkaisuissa. Saat apua ja informaatiota kotilatauspisteen hankintaan ja olemme apunasi myös, jos tarvitset latauspisteen yrityksellesi.

Lumme-tiimi

Lumme-tiimi on asiakasetuohjelma, jonka piiriin kaikki asiakkaamme kuuluvat. Yrittäjänä pääset mukaan Lumme-tiimiin ja saat käyttöösi ilmaisen markkina-alustan. Lumme-tiimin kautta saat yrityksellesi näkyvyyttä ja voit tarjota ainutlaatuisia etuja Lumme Energian asiakkaille. Asiakkaanamme voit luonnollisesti hyödyntää Lumme-tiimiä ja siellä olevien yritysten tarjoamia etuja.

Vastuullisuustyöhön ja hiilineutraaliin matkaan apua ja ideoita

Ympäristöä voi vaalia ja vastuullisuutta kasvattaa monella tapaa. Pienilläkin teoilla on merkitystä. Tarjoamme sinulle apua yrityksesi vastuulliseen liiketoimintaan ja matkaan kohti hiilineutraaliutta mm. useiden ladattavien oppaiden avulla kuin myös tarjoamalla hiilijalanjäljen laskennan palveluita yhdessä kumppaniemme kanssa.

Miten lunastan jäsenedun?

Ohjeet edun lunastamiseen löydät Yrittäjien Jäsenpalvelusta, sivun lopussa olevasta lisätietokentästä.

Kirjaudu Jäsenpalveluun
Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme