Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Sector Alarm Kausietu, Muut palvelut

Suojaa kotisi tai toimitilasi edulliseen jäsenhintaan

Edun voimassaoloaika:
Valtakunnallinen

Hälytysjärjestelmä antaa suojaa tulipalojen, murtojen ja vesivahinkojen varalta – myös silloin kun et itse ole paikalla. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat jopa yli 250 € edun hälytysjärjestelmän aloituskustannuksista.

KESÄN KAUSIETUNA saat nyt lisäksi kodin hälytysjärjestelmää laajentavat lisälaitteet* -50 %! Etu voimassa 12.8.2024 asti.

Palvelumme sisältää:

24/7 päivystävä hälytyskeskus

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen keskimäärin alle 10 sekunnissa, ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Ilmaiset vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan, ja vartijakäynnit kuuluvat palvelun hintaan. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi tai toimitilasi jää suojatuksi.

Laitteiden asennus ja ylläpito

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

*Lisälaitetarjous ei koske valvontakameroita ja älylukkoja.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme