Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Social Friday Livestream 3

Social Friday Livestream 3

Aika

23.4.2021 | 14:00 - 15:00
Verkostoituminen

Social Friday pe 23.4. klo 14.00. Tapahtumaan pääset suoraan tämän linkin kautta >>.
Livestream-tapahumaan voit osallistua niin työpaikalta kuin kotisohvaltakin. Eikä vaivuta murheeseen, vaikka SF jääkin kesätauolle, sillä pääset fiilistelemään ja katsomaan tapahtumien tallenteita niin monta kertaa kuin haluat: www.socialfriday.fi >>

Huhtikuun Social Fridayssa storytimen pitävät:
Jani Moilanen, toimitusjohtaja, Kaisanet - Yhteistyön potentiaali hyvien uutisten esille tuomisessa Kajaanin ja Kainuun elinvoiman kehittämiseksi

Milja Korhonen, markkinointipäällikkö, Kajaanin kaupunki - Kajaani 26/7

Lisäksi keskustelua yhdessä tekemisen kulttuurista, Kajaanista yrityskaupunkina sekä Kainuun vetovoimasta valtakunnallisesti ja jopa maailmanlaajuisesti.

Tekisikö mielesi pitchaamaan?
Onko sinulla yritys, projekti tai jokin mahtava idea, jota haluaisit tulla esittelemään Social Fridayhin? Tule pitämään napakka 3 min puheenvuoro huhtikuun verkkotapahtumaan! Halukkuutesi pitchaamaan voit ilmoittaa oheisella lomakkeella.
Pitchaajiin ollaan yhteydessä ennen tapahtumaa käytäntöihin liittyen.

Ilmoittaudu mukaan ja varaa pitchaus tästä >>.

Tavataan verkossa!

Social Fridayt ovat rentoja kokoontumisia, jonne ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yrittäjähenkiset sekä yrittäjäksi haluavat. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Kainuun Yrittäjien, Kajaanin Nuorkauppakamarin sekä KAMK:n I4B-hankkeen toimesta. Osallistuminen ei vaadi yhteyttä järjestäviin tahoihin.