Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Koulutus

Kajaanin koulutuskonserniselvityksen esittely yrittäjille

Kajaanin kaupunki, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy ovat tekemässä yhteistä Kajaanin koulutuskonserniselvitystä. Selvityksen on tarkoitus olla valmis syyskuun 2016 loppuun mennessä. Sen tuloksia käsitellään ammattikorkeakoulun ja Opetus- ja kulttuuriministeriön tulosneuvotteluissa lokakuussa.

Kajaanin kaupunki, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy ovat tekemässä yhteistä Kajaanin koulutuskonserniselvitystä. Selvityksen on tarkoitus olla valmis syyskuun 2016 loppuun mennessä.  Sen tuloksia käsitellään ammattikorkeakoulun ja Opetus- ja kulttuuriministeriön tulosneuvotteluissa lokakuussa.

Konsernilla tavoitellaan kansallisesti ja kansainvälisesti laadukkaan, vetovoimaisen ja monipuolisen ammatillisesti orientoituneen koulutus-, kehitys-, ja innovaatiokeskittymän kehittämistä Vimpelinlaakson kampukselle. Tavoitteena on organisaatioiden perustehtävien laadun ja vaikuttavuuden kehittämisedellytysten varmistaminen ja turhien päällekkäisyyksien purku tilanteessa, jossa valtakunnalliset koulutusleikkaukset ovat valtavia.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu ja koulutusliikelaitokseen kuuluva Kainuun Ammattiopisto ovat molemmat voimakkaita maakunnan aluekehityksen ajureita.  Selvityksessä arvioidaan sitä, miten koulutuskonsernilla voidaan vahvistaa oppilaitosten aluevaikuttavuutta, ja miten Vimpelinlaakson kampukselle voidaan luoda ammatillista osaamista korostava, yritysten menestystä ja työelämän kilpailukykyä edistävä täyden palvelutarjonnan osaamiskeskittymä.

Esittely- ja keskustelutilaisuudessa 29.8. esittelemme selvityksen etenemistä ja tähänastisia tuloksia yrityskentän edustajille, sekä haluamme kuulla elinkeinoelämän näkemyksiä oppilaitosten yhteistyön tiivistymisestä.

Aika:                   Maanantai 29.8. klo 18.00 – 20.00

Paikka:              Kajaanin Ammattikorkeakoulu, rakennus Taito 2, neuvotteluhuone TA2 1L142

Osoite: Ketunpolku 4

TERVETULOA

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos, johtaja Anssi Tuominen

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy, rehtori, toimitusjohtaja Turo Kilpeläinen

Kajaanin kaupunki, kansliapäällikkö Risto Hämäläinen

 

Lisätietoja tilaisuudesta: Risto Hämäläinen, 044 7100 217,