Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mellersta Österbotten

Kort om Mellersta Österbottens Företagare

Företagarna i Finland (FiF) är näringslivets största organisation med 115 000 medlemsföretag från hela landet. Organisationen består av centralförbundet (FiF), 20 regionorganisationer och nästan 400 lokalföreningar. Detta betyder att organisationen har stora möjligheter att påverka och förbättra företagandet i Finland, på alla nivåer.

Mellersta Österbottens Företagare, som officiell regionorganisation i FiF, har 2 400 medlemmar i totalt 22 lokalföreningar. Vi har gott samarbete med ELY-centralen, förbunden, näringslivscentralen och kommunerna. Lokalföreningarna är med och påverkar beslutsfattandet i kommunen till företagarvänligare väg och bygger upp goda nätverk bland andra företagare i kommunen.

Som medlem i företagarorganisationen kan du åtnjuta dig av hela organisationens rådgivningstjänster och medlemsförmåner. Gratis rådgivningstjänster bl.a företagsjuridik och arbetsförhållanden, indrivning och offentlig upphandling mm. Använd dig av medlemsförmånerna och få tillbaka medlemsavgiften på noll tid!

Våra tvåspråkiga lokalföreningar hittar du i Jakobstad, Karleby, Kronoby och Pedersöre!