Etsi

Emergency banner

Bizday - Creative Business Day

Bizday - Creative Business Day

Aika

30.8.2019 | 12:00 - 22:00

Paikka

Tullipakkahuone & Vanha Kalahalli, Kokkola

Hinta

www.bizday.fi
Verkostoituminen

Mikä

Viihdyttävän yritysseminaarin pääteemana on muutos: kuinka ihmiset, organisaatiot ja yritykset voivat menestyä digitalisaation mullistaessa palveluita, tuotteita ja viestintää.

Alansa huippuammattilaiset ja viihdyttävät esimerkit menestymisestä antavat meille kaikille innostusta ja ideaa viedä muutosta eteenpäin omassa yrityksessämme.

Kenelle

Kaikille teollisuuden, palveluiden, myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja koulutuksen parissa työskenteleville, joilla on jokin tuote, palvelu tai brändi jota pitää rakentaa, myydä ja kehittää.

Miksi

Löydät uusia toimintamalleja ja menestymisen työkaluja. Tässä tilaisuudessa ei pönötetä, vaan saadaan boostia yrittäjyyteen. Tervetuloa viihtymään, verkostoitumaan ja inspiroitumaan!
 

Puheenvuorot ja innostavat esimerkit menestysresepteistä SOME:ssa ja viestinnässä muutenkin. Tästä iltapäivästä jää sisällesi muutakin kuin kuppi kahvia.

Keijo Särkijärvi; Asiakkuusjohtaja, Creamedia

YRITTÄJÄPANELISTI JA TAPAHTUMAN ISÄNTÄ Brändinrakennuksen ammattilainen ja esiintyvä artisti, MBA Keijo Särkijärvi on kerännyt 30 vuoden markkinoinnin kokemuksella huikean määrän esimerkkejä ja menestysreseptejä. Keijon mielestä jatkuva oppiminen ja teknologian ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta yrityksen viesti saadaan tuoreesti esille asiakkaita ja kumppaneita varten.

Petri Rajaniemi; Kirjailija, puhuja ja organisaatiokehityksen ammattilainen

Petri Rajaniemen asiakaslupaus on "tuoda työhön jotain sellaista, jota ei tuo kukaan muu. Avata ajattelua, nähdä ja sanoittaa jotain, jota ei sano kukaan muu." Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi toimintaympäristön muutos sekä kuinka saada mahdollisuudet esiin ihmisissä, yhteisöissä, yrityksissä.

Harri Nummela; OP ryhmän johtokunnan jäsen, Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja

OP:n digitaalisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen johtaja valittiin viime vuonna vuoden digijohtajaksi. Nummela käsittelee esityksessään muutosajureita muuttuvassa, digitaalisessa pankkimaailmassa sekä kertoo OP-ryhmän tulevaisuuden vastauksia muutoksiin.

HINNAT

Bizday koulutuspäivä Tullipakkahuoneella 120 € – sis. kahvituksen ja pientä purtavaa. Klo 12.00 – 16.00.

VIP tilaisuus Kokkolan torilla (kalahalli) 100 € – sis. sadonkorjuuteeman ruokaa ja juomaa. VIP sadonkorjuujuhla 18.00 – 22.00.

YHTEISPAKETTI Bizday + VIP vain 195 €

Hintoihin lisätään alv 24%
Kysy myös yrityspaketteja! Soita Keijo Särkijärvelle 044 311 3111

Yhteistyössä: Creamedia, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Elisa, Lime