Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Finland works-rekrytointitapahtuma verkossa

Finland works-rekrytointitapahtuma verkossa

Aika

18.11.2020 | 11:00 - 17:00

Paikka

verkossa
Etäkoulutus

Suosittu online-rekrytointitapahtuma Finland Works tulee taas – varmista paikkasi!

Panostus tehokkaaseen rekrytointiin näkyy nyt enemmän kuin koskaan. On tärkeää, että yritysten ja osaajien tarpeet kohtaavat – myös yli rajojen. Finland Works on rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat sekä eri maiden työnhakijat Suomesta ja ulkomailta kohtaavat verkossa.

Finland Works tapahtuma verkossa 18.11.2020 klo 11-17

Työnantajat ja työnhakijat osallistuvat tapahtumaan rekisteröitymällä englanninkieliselle verkkoalustalle. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin työnantaja saa kansainvälistä näkyvyyttä. (Video-ohje rekisteröitymiseen )

Näytteilleasettajalle:

• Osallistuminen maksutonta - rekisteröidy ja avaa työpaikkasi mahdollisimman pian, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn!

• Näytteilleasettajana voit luoda oman virtuaalisen messuosaston, jossa on työnantajaesittely ja työpaikat. Mahdollisuus myös esittelyvideoon osastolle ja messupäivän ohjelmaan.

• Tavoitat kokeneita ammattilaisia, vastavalmistuneita ja motivoituneita alanvaihtajia.

• Aktiivinen työskentelyalusta mahdollistaa vuorovaikutteisen kohtaamisen: voit keskustella chatissa ja haastatella valitsemiasi työnhakijoita. (haastatteluajat -ohjevideo)

Lisätietoja TE-palveluiden tapahtumasivulta. Lisätietoja tapahtumasta:

Mikäli tarvitset apua rekisteröitymisessä, ota yhteyttä:

Finland Works on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopanlaajuisesti. Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Uudenmaan ja Pohjois-Pohjanmaan TE- toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.