Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

K-P:n Yrittäjien Yrittäjävaltuutetun ilta

K-P:n Yrittäjien Yrittäjävaltuutetun ilta

Aika

7.9.2021 | 17:00 - 19:30
Etäkoulutus

Kunta ei pärjää, jos siellä ei ole vetovoimaisia yrityksiä. Tapahtuman tavoite on tarjota tukea ja virikkeitä yrittäjävaltuutetun vaikuttamistyöhön kotiseudullaan. Suomen Yrittäjät antaa kuntapäättäjille neuvoa ja ratkaisuja yritysten pärjäämiseksi ja houkuttelemiseksi kuntaan.

Tilaisuus sisältää valtakunnallisen osuuden ja alueelliset tilaisuudet. Suomen Yrittäjien valtakunnallinen osuus on seurattavissa verkossa. Yrittäjien aluejärjestöt päättävät oman tilaisuutensa toteutustavasta.

Ilmoittautuessasi tilaisuuteen tulet saamaan syyskuussa suoraan sähköpostiisi valtakunnallisen lähetyksen linkin ja alueellisen lähetyksen linkin tai alueellisen tapahtumapaikan osoitteen.

Ilmoittaudu tästä >>

OHJELMA – YRITTÄJÄVALTUUTETTUJEN ILTA

Osa 1: valtakunnallinen osuus klo 17.00–18.00 verkossa

Avaus – Yrittäjät ja kunnatpuheenjohtaja Petri Salminen Tietoiskuja, joiden pitäjinä Suomen Yrittäjien asiantuntijat: Tavoitteet ja ratkaisut yrittäjäystävällisen kunnan rakentamiseksi Näin tarjoamme tukea ja apua yrittäjävaltuutetun vaikuttamistyöhön!

Ohjelma tarkentuu elokuussa.

Osa 2: alueellinen osuus klo 18.15 

Valtakunnallisen verkkotilaisuuden päätyttyä siirrytään alueellisiin osuuksiin. Tilaisuuteen tulee oma osallistumislinkki.

Ohjelma tarkentuu elokuussa.