Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Erasmus+ Youth in Action - Unkari, 13.-16.6.

Erasmus+ Youth in Action -ohjelmasta rahoitettu TransInnovation Camp for Youth on strateginen kumppanuushanke, jota koordinoi Rieska-Leader. Kumppaneita ovat Keskipiste-Leader, latvialainen Zied zeme, unkarilainen Mecsekvidék Leader ja romanialainen Bogátalji Mozgalom.

Rieska Leader ry hallinoi Erasmus + hanketta, jossa maaseudun nuorten yrittäjyysosaamista kehitetään ja heidän innovatiivisia ideoita kerätään kansainvälisesti. Hankkeessa mukana suomalaisten lisäksi latvialaisia, romanialaisia ja unkarilaisia maaseudun nuoria. 

Ensimmäisen leirin järjestettiin 26.2.-3.3. Kalajoella ja nyt etsitään osallistujia Unkarin leirille 13.-19.6. Hanke maksaa leirin kustannukset, pientä omavastuuta saattaa olla lentolippujen hinnasta riippuen.

Etsimme alle 30 vuotiaita yrittäjiä tai yrittäjyydestä kiinnostuneita, englannin kieltä osaavia nuoria lerille mukaan Kannuksen, Sievin, Kalajoen, Himangan, Alavieskan ja Ylivieskan alueelta. Meillä on vielä kaksi paikkaa vapaana, ilmoittautuminen huhtikuun loppuun mennessä.

Hankkeesta lisää: www.rieskaleader.fi

LISÄTIETOA ANTAA
Rita Kovacs
rita.kovacs(at)rieskaleader.fi
puh. 044 761 8300