Etsi

Emergency banner

Omistajanvaihdokset

K-P:n Yrittäjien omistajanvaihdoshankkeen projektipäälliköksi Matti Knutar

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät käynnistää kaksi vuotta kestävän Pk-yritysten omistajanvaihdoshankkeen, jonka tarkoituksena on sujuvoittaa omistajan- ja sukupolvenvaihdosten käynnistymistä alueella. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä mm. alueen yritysneuvojien ja muiden omv-hankkeiden kanssa.

Suomessa on kymmenillä tuhansilla yrityksillä lähivuosina edessään omistajanvaihdos. Kansantalouden ja alueen kuntien kannalta on tärkeää, että mahdollisimman moneen elinkelpoiseen yritykseen löytyy jatkaja tai ostaja. – Yrityksen elinkaaren jatkuvuus, edesauttaa palveluiden ja työpaikkojen säilymisen kunnissa, kommentoi Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä.

Omistajanvaihdoshankkeen projektipäälliköksi on valittu Matti Knutar (62v). Knutar on kaksikielinen, filosofian kandidaatti ja civil ekonom, ja kotoisin Pedersörestä. Työhistoriansa Knutar on tehnyt yritysten parissa, ja hänellä on laaja kokemus yritysten koko elinkaareen eri vaiheista. Knutar on työskennellyt aikaisemmin mm. Oulun seudun ja Keski-Pohjanmaan Uusyrityskeskuksissa yritysneuvojana ja projektipäällikkönä, Pedersören kunnan elinkeinoasiamiehenä ja Loviisan vt. elinkeinopäällikkönä. Lisäksi Knutar on toiminut projektipäällikkönä Centria-ammattikorkeakoulun omistajanvaihdoshankkeessa 2003-2006.

– Työkokemukseni on antanut mahdollisuuden arvioida realistisesti yritysten kehitys- ja kasvumahdollisuuksia, kertoo Matti Knutar. Olen oppinut ymmärtämään yrittäjien tarpeet ja käyttämään erilaisia työkaluja näiden täyttämiseksi, Knutar lisää. 

Knutar aloittaa hankkeen projektipäällikkönä 15.6.2020 ja hänen työpisteensä on Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitiloissa, Yritystalo Evaldissa Kokkolassa.

 

Lisätietoja: Keski-Pohjanmaan Yrittäjät:

projektipäällikkö Matti Knutar p. 050 3211 749
toimitusjohtaja Mervi Järkkälä p. 0500 561 145,

 

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on jäsenmäärältään alueensa suurin elinkeinoelämän järjestö, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Yrittäjäjäseniä alueella on 2 400, kaikilta toimialoilta ja paikallisia yrittäjäyhdistyksiä 22. Toimialue kattaa 18 kuntaa/kaupunkia ja toimimme Suomen Yrittäjien virallisena aluejärjestönä. Yli puolet jäsenyrityksistämme on yksinyrittäjiä. www.yrittajat.fi/keskipohjanmaa