Etsi

Emergency banner

Pedersören Yrittäjät

 

Pedersören Yrittäjät on Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistys. Olemme osa maamme jokaiseen kulmakuntaan ulottuvaa paikallisyhdistysverkostoa,  Suomen Yrittäjät ry.
Kun liityt meihin, liityt samalla Suomen vahvimpaan yrittäjävaikuttajien joukkoon.

Jäsenenä Pedersören Yrittäjät-yhdistyksessä sinulla on käytettävissä kaikki osaaminen asiantuntijoilta maksuttomasta neuvontapuhelimesta. Lisäksi saat automaattisesti kaikki edut, jotka Suomen Yrittäjät tarjoaa.

Pedersören Yrittäjät on perustettu 24.10.2013 ja jäsenenä on tällä hetkellä 39 yritystä (5/2019). Paikallisyhdistyksen tehtävänä on parantaa yrittäjien toiminnan edellytyksiä Pedersöressä. Yhdessä voimme tehdä Pedersörestä yrittäjäystävällisemmän.

Meidän päämäärämme on myös toimia kontaktiverkostona yrittäjien kesken Pedersöressä. Yhdistys on varsin nuori ja tarvitsemme lisää jäsenyrityksiä Pedersöressä, yhdessä olemme vahvoja.

Meillä on myös tärkeä tehtävä varmistaa, että yrittäjät itse voivat hyvin ja järjestämme vapaa-ajan toimintaa ja kokoontumisia, missä voi tavata muita yrittäjiä omassa kunnassa.

Jos et vielä ole jäsen, liity nyt!

https://www.facebook.com/jbwsolutions/

www.tililaskentaoy.fi

www.com-soft.net

www.kimsu.fi

www.warnsmetall.fi