Tapahtumat | Yrittajat.fi

Etsi

Tapahtumat

TERVETULOA MUKAAN DIGIJOHTAJAKSI! -TILAISUUKSIIN

Pohditko kuinka lähteä liikkeelle digin kanssa, vai haluatko kenties syventää ja laajentaa osaamistasi? Kaipaatko muutosta työhyvinvointiin tai johtamiseen? Tule mukaan tapahtumiimme, niin autamme sinua päivittämään digityötaitojasi vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Järjestämme  tilaisuuksia ympäri maakuntaa.  Tervetuloa!

Tulevat tapahtumamme:

1/2017 Digiloikka-valmennus
Digiloikassa saat asiantuntija-apua digistrategian terävöittämiseksi ja suunnitelman luomiseksi; kuinka liiketoimintasi hyötyy parhaiten digitalisuudesta , miten otetaan digiloikka seuraavalle tasolle? 

Valmennuksessa tehdään yrityskohtainen lähtötason kartoitus, jonka pohjalta hahmotellaan yrityksen digitarpeita ja –haasteita. Saat yhteensä kahdeksan (8) tuntia asiantuntijatyötä, jonka pohjalta syntyy yrityksesi digisuunnitelma. Koulutukseen sisältyvät kaksi tapaamista tapahtuvat haluamallanne aikataululla, halutessanne myös etäyhteyden välityksellä.

Kenelle? Yrityksille, jotka jo jonkin verran hyödyntävät digitalisaatiota ja tarvitsevat syvällisempää yrityskohtaista valmennusta
Hinta? 250 € (alv 0 %). Samalla hinnalla voi osallistua yrityksestä useampi henkilö. 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan

4.10.-5.12.2017 Digimarkkinoinnin koulutuskokonaisuus, Keuruu
Digimarkkinoinnin koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka  haluavat kehittää omia digimarkkinointivalmiuksiaan ja yrityksensä näkyvyyttä erityisesti somekanavissa.Työpajoista saat konkreettisia oppeja markkinoinnin automaatioon sekä sosiaalisen median työvälineisiin. 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan.

Esimiesten ja yrittäjien digipäivä 21.11
Yhteistyössä Aikuisopiston esimieskoulutusten kanssa. Aamupäivä case-puheenvuoroja, iltapäivä työpajoja. Tapahtumasta voi poimia mieleisensä sisällön. (maksuton)

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan

22.11.2017-31.1.2018 Digioivalluksia Korpilahdella koulutuskokonaisuus 
Nyt on mahdollisuus pohtia ja oivaltaa digitaalisuuteen liittyviä asioita Korpilahdella. Olemme rakentaneet polun, jonka voit kulkea kanssamme kokonaisuudessaan tai sinua kiinnostavina paloina. Jokaisella tilaisuudella on oma teemansa ja aamu koostuu faktojen läpikäynnistä, keskustelusta ja käytännön työpajasta. Viimeiset kaksi tilaisuutta ovat videoiden työstämistä, todellista hands on -tekemistä.
Kutsujina Digijohtajaksi -hanke ja Go Korpilahti Go -hanke

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan.

28.11.2017 klo 14-16 Digimatchmaking - Esittelyssä Millennial Board,  Crazy Town, Jyväskylä
Tämä on tapahtuma sinule, joka haluat kuulla lisää Keski-Suomen Millennial Boardista. Uudistumista tapahtuu ainoastaan ajattelemalla ja kysymällä toisin kuin ennen. Mikä on tärkein keino, jolla yrityksenne hakee uusia näkökulmia ja ideoita liiketoiminnan uudistamiseen? Kolmannessa Digimatchmaking-tapahtumassa esittelemme Keski-Suomen Millenial Board -valmennuksen, jossa näkemykselliset milleniaalit (20-35 v) sparraavat muutoshaluisia yrityksiä. Tule kuulemaan lisää käänteisestä mentoroinnista, haastaa vanha ajattelu ja näe muutoksen suunta tulevaisuudessa.

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan.

Keski-Suomen Millennial Board, tammikuu-huhtikuu 2018 

Millennial Boardin tavoitteena auttaa yrityksiä menestymään muuttuvassa maailmassa. Uuden sukupolven näkemykset digitaalisesta muutoksesta, johtajuudesta ja asiakaskäyttäytymisestä auttavat kehittämään liiketoimintaa sekä lisäämään ymmärrystä milleniaaleista (n. 20-35 v) osana työmarkkinoita. Valmennukseen kuuluu neljä kohtaamista ajanjaksolla tammi-huhtikuu sekä välitehtäviä. Jokaisessa kohtaamisessa on Suomen Yrityskehitys Oy:n asiantuntijan alustus kyseiseen aiheeseen sekä fasilitoitua keskustelua / työskentelyä. Valmennuksen hinta on yrityksille 400 e

Mukaan valitaan 10 yritystä ja 20 milleniaalia: 

Hae mukaan yritysvalmennukseen tästä

Hae mukaan Keski-Suomen Millennial Boardiin tästä 

29.11. klo 9.30-10.30 Webinaari: Sisäinen valvonta ja riskienhallinta
Kuinka arvioida henkilötietojen käsittelyyn liittyviä riskejä? Uusi tietosuojasääntely toteuttaa riskiperusteista lähestymistapaa.
Mitä riskienhallinta tarkoittaa? Löydä keinot riskien arviointiin osallistumalla maksuttomaan webinaariin! Kouluttajana Tuukka Laava, Jamk.

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan!