Tapahtumat | Yrittajat.fi

Etsi

Tapahtumat

TERVETULOA MUKAAN DIGIJOHTAJAKSI! -TILAISUUKSIIN

Pohditko kuinka lähteä liikkeelle digin kanssa, vai haluatko kenties syventää ja laajentaa osaamistasi? Kaipaatko muutosta työhyvinvointiin tai johtamiseen? Tule mukaan tapahtumiimme, niin autamme sinua päivittämään digityötaitojasi vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Järjestämme  tilaisuuksia ympäri maakuntaa.  Tervetuloa!

Tulevat tapahtumamme:

1/2017 Digiloikka-valmennus
Digiloikassa saat asiantuntija-apua digistrategian terävöittämiseksi ja suunnitelman luomiseksi; kuinka liiketoimintasi hyötyy parhaiten digitalisuudesta , miten otetaan digiloikka seuraavalle tasolle? 

Valmennuksessa tehdään yrityskohtainen lähtötason kartoitus, jonka pohjalta hahmotellaan yrityksen digitarpeita ja –haasteita. Saat yhteensä kahdeksan (8) tuntia asiantuntijatyötä, jonka pohjalta syntyy yrityksesi digisuunnitelma. Koulutukseen sisältyvät kaksi tapaamista tapahtuvat haluamallanne aikataululla, halutessanne myös etäyhteyden välityksellä.

Kenelle? Yrityksille, jotka jo jonkin verran hyödyntävät digitalisaatiota ja tarvitsevat syvällisempää yrityskohtaista valmennusta
Hinta? 250 € (alv 0 %). Samalla hinnalla voi osallistua yrityksestä useampi henkilö. 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan


29.8.2017  Parhaat johtavat toisin 
Tuomme paikalle Euroopan ja Suomen parhaiksi palkitut yritykset - tule sinäkin! Osaamisesta ja inspiroivasta työstä saadaan kasvua. Menestyvät yritykset osaavat tunnistaa oikeat kyvykkyydet ja johtaa ihmisiä niin, että he haluavat ja voivat käyttää osaamistaan yhteisten tavoitteiden toteuttamiseksi.Tasapaino tuloksellisuuden ja tyytyväisyyden välillä vaatii tuoretta johtamisajattelua. Kuinka johtaa, bisneksen ja numeroiden lisäksi ihmisiä? Miten työhön saadaan enemmän iloa, imua ja tuottavuutta? 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan.

27.9.2017 klo 14-17 Digimatchmaking opiskelijoille ja yrittäjille 
Lisätietoa Facebook-tapahtumassa

4.10.-5.12.2017 Digimarkkinoinnin koulutuskokonaisuus, Keuruu
Digimarkkinoinnin koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka  haluavat kehittää omia digimarkkinointivalmiuksiaan ja yrityksensä näkyvyyttä erityisesti somekanavissa.Työpajoista saat konkreettisia oppeja markkinoinnin automaatioon sekä sosiaalisen median työvälineisiin. 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan.

24.10.2017  Digikummi-valmennus 
Valmennuksessa asiantuntija auttaa yrittäjää löytämään oman digikummin Jyväskylän ammattikorkeakoulun,  Jyväskylän yliopiston opiskelijoista tai nuorista yrittäjistä. Digikummi tukee yrityksiä teknologisissa sekä johtamiskulttuurin muutoksiin ja myynnin kasvattamiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoa tulossa.

26.10.2017 Spotlight 
Digijohtajaksi! on mukana yhteistyökumppanina Spotlightissa, joka kokoaa rohkeat, innovatiiviset ja yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat ja yrittäjät Jyväskylän Paviljonkiin.  Tapahtuman missiona on auttaa opiskelijoita löytämään sekä kehittämään omaa osaamistaan asiantuntijoiden innostamina. Kokopäiväinen tapahtuma koostuu tunnettujen teknologia-­alan huippuasiantuntijoiden puheista, paneelikeskustelusta, workshopeista ja paljosta muusta.