Etusivu > Keski-Suomen Yrittäjät > Digijohtajaksi > Tapahtumat

Etsi

Menneet tapahtumat

21.9.2016 Digijohtajaksi!-startti, Keuruu klo 16-19
Tervetuloa ihmettelemään ja innostumaan digin tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä. Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Opi parhaista käytännöistä ja kuule asiantuntijoiden vinkit! Maksuton.

11.10.2016 Digijohtajaksi!-startti, Äänekoski klo 16-19
Tervetuloa ihmettelemään ja innostumaan digin tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä. Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Opi parhaista käytännöistä ja kuule asiantuntijoiden vinkit! Maksuton. 

5.10.2016 Sosiaalisen median Digikokeilupaja, Jyväskylä klo 14–17
Paja sopii sinulle joka vasta harkitset sosiaalisen median hyödyntämistä. Saat yleiskuvan sosiaalisen median mahdollisuuksista liiketoiminnassa. Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, blogit ja vlogit käydään lävitse. Hinta 80€, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö.  Katso esite.

26.10.2016 Digitalisaation mahdollisuudet ja tulevaisuus teemavalmennus, Jyväskylä klo 12-16
Digitalisaatio haastaa kokonaiset toimialat, yritykset, yksittäiset ammatit uudistumaan. Millaisia mahdollisuuksia se tuo tullessaan nyt ja hetken kuluttua? Hinta 100€, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö. Katso esite.  

7.11.2016 Digijohtajaksi! -starttitilaisuus, Jämsä klo 16-19
Tervetuloa ihmettelemään ja innostumaan digin tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä. Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Opi parhaista käytännöistä ja kuule asiantuntijoiden vinkit! Maksuton. Katso esite

10.11.2016 Näkyvyys ja löydettävyys internetissä digikokeilupaja, Jyväskylä klo 14–18 
Kuinka varmistat yrityksesi löytymisen internetistä? Sisällöntuotanto & Julkaisualusta ja Hakukoneoptimointi. Hinta 80€, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö. Katso esite.

17.11.2016 What companies can learn from sports marketing? Digitaalista urheilumarkkinointia Joaquim Cardonan parissa, Jyväskylä klo 8.30-10.30
FC Barcelona on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista brändeistä, ja nyt organisaation digitaalista liiketoimintaa johtanut Joaquim Cardona saapuu Suomeen kertomaan ajatuksiaan digitaalisuudesta ja urheilumarkkinoinnista. Maksuton. Katso kutsu.

23.11.2016-17.2.2017 Digiremontti-valmennus, Keski-Suomen alueella
Mikroyrittäjille suunnatun valmennuksen tavoitteena on liiketoiminnan uudistaminen ja yrityksen jatkuvuuden turvaaminen. Asiantuntija ohjaa prosessin, toimii valmentajana kontaktipäivissä ja tukee osallistujia oman yrityksen digiremonttisuunnitelman laadinnassa. Sisältää neljä kontaktikertaa sekä tuen koko prosessin ajan. Hinta 400€ (alv 0%) / yritys, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua kaksi henkilöä. Katso kutsu.

29.11.2016. Digijohtajaksi! -starttitilaisuus, Saarijärvi klo 16-19
Tervetuloa ihmettelemään ja innostumaan digin tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä. Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Opi parhaista käytännöistä ja kuule asiantuntijoiden vinkit! Maksuton. Katso esite.

8.12.2016 Digimatchmaking-kohtaaminen yrittäjille ja opiskelijoille, Jyväskylä klo 13.30-16
Maksuttomassa Digimatchmaking - tapahtumassa lennätetään ajatuksia uudesta työstä, mutta ennen kaikkea löydetään tyyppejä, joista on sekä iloa että hyötyä työn tekemisessä.  Bongaa kiinnostavimmat tyypit ja sovi Brella-tapaaminen. 

Kenelle: 
- Opiskelijoille, jotka haluavat  kiilata jalkansa työelämän oven väliin ja tutustu mielenkiintoisiin, osaaviin ja yrittäjiin. Tarjoa projektia, opinnäytettä, tutkimusta tai (kesä)työntekijää!
 - Yrittäjille, jotka haluavat pysyä aallonharjalla ja kuulla, mitä nuoret ajattelevat työstä, uuden oppimisesta ja digitaalisesta kehityksestä. Löydä itsellesi apuvoimaa, intoa tai uutta osaamista!

14.12.2016 Yrityksen tietoturva ja -suoja teemavalmennus, Karstula klo 12-16
Asiantuntijana Mika Karjalainen, Jamk. Hinta 100€, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö. 

15.12.2016 Yrityksen tietoturva ja -suoja teemavalmennus, Jyväskylä klo 12-16
Asiantuntijana Mika Karjalainen, Jamk. Hinta 100€, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö.  

17.1.2017. Digijohtajaksi!-startti, Karstula klo 16-19
Tervetuloa ihmettelemään ja innostumaan digin tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä. Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Opi parhaista käytännöistä ja kuule asiantuntijoiden vinkit! 

25.1.2017 klo 12-16 Digitaalisuuden mahdollisuudet ja tulevaisuus, Karstula 
Tuoreimmat kuulumiset globaalista digitaalisesta kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä sekä asiantuntijan vinkit, kuinka digitaalisuus muuttaa liiketoimintaa ja kuinka asiakkaalle digiaikana myydään. Hinta 100 e (alv 0 %) ja samalla hinnalla voi osallistua yrityksestä useampi henkilö. Sisältää kahvituksen ja materiaalin. 
 

Huom! Tilaisuus peruttu! 1.2.2017 klo 12-16 Digitaalisuuden mahdollisuudet ja tulevaisuus, Jyväskylä
Tuoreimmat kuulumiset globaalista digitaalisesta kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä sekä asiantuntijan vinkit, kuinka digitaalisuus muuttaa liiketoimintaa ja kuinka asiakkaalle digiaikana myydään. Hinta 100 e (alv 0 %) ja samalla hinnalla voi osallistua yrityksestä useampi henkilö. Sisältää kahvituksen ja materiaalin. 
 

28.3.2017 Edelläkävijät 2017 klo 12.30-17.00,  Jyväskylän Paviljonki
Miltä näyttävät maailmaa mullistavat teknologiset megatrendit? Miten bisnes tulee muuttumaan? Kuinka sinä ja yrityksesi pysytte menossa mukana? Ohjelmassa vuorovaikutteiset asiantuntijaluennot, Brella bisnestreffit ja digitalisti Ville Tolvasen puheenvuoro. Maksuton. 

1/2017 Jämsän Digijohtajaksi! -valmennus
Jämsän seudun yrityksille on räätälöity oma Digijohtajaksi! - valmennuskokonaisuus, joka koostuu neljästä eri kehittämisteemasta. Lue lisää: PDF icondigivalmennus_jamsa1.pdf

24.4.2017 klo 15-18 Digimatchmaking yrittäjille ja opiskelijoille, Veturitallit, Jyväskylä
Luvassa on yrittäjien ja opiskelijoiden kohtaaminen, jossa pääset verkostoitumaan huippupersoonien kanssa. Katso esite 

24.4.2017 Digipaja: Facebook-koulutus, Äänekosken kaupungintalo
Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat kehittää Facebookin käyttöä ja hyödyntää sen ominaisuuksia monipuolisemmin.
Hinta: 80€ + alv 24%, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö. 
Katso esite 

4.5.2017 klo 16.30-18.30 Markkinoinnin muutos: Markkinoinnin kilpailukeinot ja digitaalisuuden mahdollisuudet, Äänekosken kaupungintalo.
Avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu pienyrittäjille joilla on kiinnostusta tutustua digitaalisuuden hyödyntämiseen markkinoinnissa. Markkinointi on avainasemassa, jotta asiakkaat löytävät sinut.
Katso esite

15.5.2017 klo 14.30-18.30 Digikokeilupaja, Jyväskylän aikuisopisto
Video markkinoinnissa. 
Paikka: Jyväskylän aikuisopisto, Viitaniemen kampus.
Käytännönläheisessä koulutuksessa opit hyödyntämään videoita markkinoinnissa. Koulutus on tarkoitettu pienyrittäjille, jotka haluavat oppia toteuttamaan, kuvaamaan ja julkaisemaan videoita kustannustehokkaasti ja edistämään liiketoimintaa.
Hinta: 80€+ alv 24%, samalla hinnalla yrityksestä voi osallistua useampi henkilö.
Katso esite 

7.6.2017 Videotuotantopaja, Jämsä 
Aika: keskiviikkona 7.6.2017, klo 12 – 16
Toteutus Flowhouse Oy
Vastuuhenkilö Anne Kaakkuriniemi
Hinta 80 € / yritys

8.6.2017 Itsensä johtamisen webinaari: Ajanhallinnasta mielenhallintaan. Osallistuminen omalta koneelta
Aika: 8.6.2017, klo 8-9
Maksuton

14.6.2017 Webinaari: Asiakaskokemuksen kehittäminen digitalisaation avulla. Osallistuminen omalta koneelta
Aika: 14.6.2017, klo 8.15-9.00
Maksuton

29.8.2017  Parhaat johtavat toisin 
Tuomme paikalle Euroopan ja Suomen parhaiksi palkitut yritykset - tule sinäkin! Osaamisesta ja inspiroivasta työstä saadaan kasvua. Menestyvät yritykset osaavat tunnistaa oikeat kyvykkyydet ja johtaa ihmisiä niin, että he haluavat ja voivat käyttää osaamistaan yhteisten tavoitteiden toteuttamiseksi.Tasapaino tuloksellisuuden ja tyytyväisyyden välillä vaatii tuoretta johtamisajattelua. Kuinka johtaa, bisneksen ja numeroiden lisäksi ihmisiä? Miten työhön saadaan enemmän iloa, imua ja tuottavuutta? 

Video somemarkkinoinnissa-koulutus,  sis. webinaarin 27.9. ja workshopin 5.10. 

Tiiviissä paketissa käytännön tiedot ja taidot markkinointivideon suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja hallitsee koulutuksen jälkeen vähintään peruseditointitaidot mobiilisovelluksella.

Koulutuksen hinta 80 € + alv 24%.

Tutkijoiden yö 29.9., Jyväskylän yliopisto

Mitä hyötyä digitaalisuus voisi tuoda yrityksen liiketoimintaan? Miten asiakaskäyttäytyminen on muuttunut digiaikana? Tule juttelemaan mieltä askarruttavista myyntiin ja markkinointiin liittyvistä digikysymyksistä. Paikalla Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun asiantuntijat Janne Hepola ja Hannele Haapio. Lue lisää Facebook-tapahtumasta. 

26.10.2017 Spotlight 
Digijohtajaksi! on mukana yhteistyökumppanina Spotlightissa, joka kokoaa rohkeat, innovatiiviset ja yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat ja yrittäjät Jyväskylän Paviljonkiin.  Tapahtuman missiona on auttaa opiskelijoita löytämään sekä kehittämään omaa osaamistaan asiantuntijoiden innostamina. Kokopäiväinen tapahtuma koostuu tunnettujen teknologia-­alan huippuasiantuntijoiden puheista, paneelikeskustelusta, workshopeista ja paljosta muusta. 

30.10. klo 14.30-15.30, webinaari 
Aihe: Tietoturva ja tietosuoja pk-yrityksissä, Tuukka Laava, Jamk (maksuton)
Mitä tarkoittaa ensi keväänä voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus? Miten asetus liittyy yrittäjyyteen ja yritystoimintaan? Kuinka asetuksen muutoksiin voi valmistautua ja mihin kiinnittää huomiota? 

4.10.-5.12.2017 Digimarkkinoinnin koulutuskokonaisuus, Keuruu
Digimarkkinoinnin koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka  haluavat kehittää omia digimarkkinointivalmiuksiaan ja yrityksensä näkyvyyttä erityisesti somekanavissa.Työpajoista saat konkreettisia oppeja markkinoinnin automaatioon sekä sosiaalisen median työvälineisiin. 

Esimiesten ja yrittäjien digipäivä 21.11. 
Yhteistyössä Aikuisopiston esimieskoulutusten kanssa. Aamupäivä case-puheenvuoroja, iltapäivä työpajoja. Tapahtumasta voi poimia mieleisensä sisällön. (maksuton)

28.11.2017 klo 14-16 Digimatchmaking - Esittelyssä Millennial Board,  Crazy Town, Jyväskylä
Tämä on tapahtuma sinule, joka haluat kuulla lisää Keski-Suomen Millennial Boardista. Uudistumista tapahtuu ainoastaan ajattelemalla ja kysymällä toisin kuin ennen. Mikä on tärkein keino, jolla yrityksenne hakee uusia näkökulmia ja ideoita liiketoiminnan uudistamiseen? Kolmannessa Digimatchmaking-tapahtumassa esittelemme Keski-Suomen Millenial Board -valmennuksen, jossa näkemykselliset milleniaalit (20-35 v) sparraavat muutoshaluisia yrityksiä. Tule kuulemaan lisää käänteisestä mentoroinnista, haastaa vanha ajattelu ja näe muutoksen suunta tulevaisuudessa.

29.11. klo 9.30-10.30 Webinaari: Sisäinen valvonta ja riskienhallinta 
Kuinka arvioida henkilötietojen käsittelyyn liittyviä riskejä? Uusi tietosuojasääntely toteuttaa riskiperusteista lähestymistapaa.
Mitä riskienhallinta tarkoittaa? Löydä keinot riskien arviointiin osallistumalla maksuttomaan webinaariin! Kouluttajana Tuukka Laava, Jamk.

22.11.2017-31.1.2018 Digioivalluksia Korpilahdella koulutuskokonaisuus 
Nyt on mahdollisuus pohtia ja oivaltaa digitaalisuuteen liittyviä asioita Korpilahdella. Olemme rakentaneet polun, jonka voit kulkea kanssamme kokonaisuudessaan tai sinua kiinnostavina paloina. Jokaisella tilaisuudella on oma teemansa ja aamu koostuu faktojen läpikäynnistä, keskustelusta ja käytännön työpajasta. Viimeiset kaksi tilaisuutta ovat videoiden työstämistä, todellista hands on -tekemistä.
Kutsujina Digijohtajaksi -hanke ja Go Korpilahti Go -hanke

5.3.2019 klo 12-16 Tuntematon rahoitus-seminaari, yhteistyössä ELY
Onko sinun yrityksesi kehityksessä mukana? Onko digiasiat kunnossa ja joko robotti hoitaa osan töistä? Pitäisikö henkilöstön osaamista päivittää? Tilaisuudessa esittelemme pk-yrityksille tarjottavia julkisia rahoitus- ja neuvontapalveluja. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan omasta kehittämishankkeestasi. Kuulet myös mielenkiintoisia tietoiskuja ja yritysesimerkkejä. 


Keski-Suomen Millennial Board, tammikuu-huhtikuu 2018 

Millennial Boardin tavoitteena auttaa yrityksiä menestymään muuttuvassa maailmassa. Uuden sukupolven näkemykset digitaalisesta muutoksesta, johtajuudesta ja asiakaskäyttäytymisestä auttavat kehittämään liiketoimintaa sekä lisäämään ymmärrystä milleniaaleista (n. 20-35 v) osana työmarkkinoita. Valmennukseen kuuluu neljä kohtaamista ajanjaksolla tammi-huhtikuu sekä välitehtäviä. Jokaisessa kohtaamisessa on Suomen Yrityskehitys Oy:n asiantuntijan alustus kyseiseen aiheeseen sekä fasilitoitua keskustelua / työskentelyä. Valmennuksen hinta on yrityksille 400 e. 

Kevään valmennukseen on valittu mukaan 10 yritystä ja 20 milleniaalia. 

Tietosuoja-valmennus, 27.3. ja 18.4., Jyväskylä

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta. Ennen sitä yrityksissä pitäisi huolehtia henkilötietojen käsittelystä ja etenkin siitä, ettei tietoja pääse vääriin käsiin. #Digijohtajaksi! -hanke tarjoaa yrittäjille tiiviin tietopaketin siitä, kuinka yrittäjän kannattaa muutokseen valmistautua.  Kaksiosaisen valmennuksen aiheita ovat:

- Yleistietoa yrityksen tietosuojasta
- Mihin tietosuoja perustuu ja mitä sillä halutaan saavuttaa?
- Mitä tietosuoja merkitsee yritys-/liiketoiminnan kannalta?
- Miten tietosuojan käsitteet tulisi kyetä ottamaan huomioon liiketoiminnassa?
 

26.4. Tekoäly, robotiikka ja IoT - mitä pk-yritys näistä hyötyy?, Jyväskylä

Hypeä vai hyötyä? Onko nyt aika hypätä mukaan? Olemmeko suurten mahdollisuuksien äärellä?

Kuulet asiantuntijoilta, kuinka tekoälyä on sovellettu yrityksissä, sekä mitä sanojen IoT ja robotiikka takaa löytyy. Lisäksi kuulet miten robotit toimivat tiimin jäsenenä ja miten teknologialla saavutetaan tehokkuutta. Aikaa on varattu myös verkostoitumiselle.

Tietosuoja-valmennus, 3.5. ja 17.5., Jyväskylä

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta. Ennen sitä yrityksissä pitäisi huolehtia henkilötietojen käsittelystä ja etenkin siitä, ettei tietoja pääse vääriin käsiin. #Digijohtajaksi! -hanke tarjoaa yrittäjille tiiviin tietopaketin siitä, kuinka yrittäjän kannattaa muutokseen valmistautua.  Kaksiosaisen valmennuksen aiheita ovat:

- Yleistietoa yrityksen tietosuojasta
- Mihin tietosuoja perustuu ja mitä sillä halutaan saavuttaa?
- Mitä tietosuoja merkitsee yritys-/liiketoiminnan kannalta?
- Miten tietosuojan käsitteet tulisi kyetä ottamaan huomioon liiketoiminnassa?

15.5. klo 9.30-15.30, Tietosuojavalmennus, Piispala 

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ryhdytään soveltamaan käytäntöön 25. päivänä toukokuuta. Oletko jo valmistautunut EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen? Kaipaatko vinkkejä ja tukea asetuksen haltuunottoon? Tule mukaan Piispalassa järjestettävään koulutukseen.

Koulutuksessa perehdymme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen käsitteistöön, asetuksen henkilötietojen käsittelylle asettamiin vaatimuksiin sekä annamme eväitä vaatimuksiin vastaamisessa.


17.5. klo 16:30-20:00, Digimatchmaking - ota oma menestyspotentiaalisi käyttöön, Jyväskylä 

Miten menestyä muuttuvassa maailmassa? Miten oppia parhailta? Kuinka saa oman menestyspotentiaalinsa käyttöön? 

23.5. klo 14-16, Digipajat, Gradia

Digityöpajoissa on mahdollisuus tutustua digitaalisiin sovelluksiin ja tietotyön välineisiin sekä kokeilla joitakin sovelluksia käytännössä. Kohderyhmänä on mikro- ja pk-yritykset.

Yhden pajan kesto noin 1h, osallistujat valitsevat itselleen sopivat 1-2 teemaa. Työpajojen teemoina Instagram markkinoinnissa, 3D-tulostus markkinoinnissa ja tuotekehityksessä, VR-lasit ja 360-kamera sekä Office365-klinikka. Työpajat ovat maksuttomia.


29.5. Tilannetaju - päätä paremmin, stressaa vähemmän, Gradia, Jyväskylä

Ajattelenko kirkkaasti vai etenenkö arjessa väsymyksen tai ärtymyksen? Miten toimin stressaavissa ja mieltä kuormittavissa tilanteissa? Mihin kiinnitän huomioni ja osaanko keskittyä olennaiseen? Miksi päätän tänään näin?
Miten voisin tehdä parempia päätöksiä? Tule kuuntelemaan parhaat vinkit miten omaa tilannetajua voi treenata ja miten parantaa omaa työhyvinvointia ja sitä kautta koko tiimin ja työpaikan työssäjaksamista.

Seminaarin keynote Helena Åhman on työpsykologian tohtori, johtamisen ja ihmismielen asiantuntija ja tietokirjailija. Hänen erityisalueenaan on ihmismielen ja aivokapasiteetin hyödyntäminen.

Maksuton tilaisuus mikro- ja pk-yrityksille. 

Tarinat myyvät - seminaari, 13.9. klo 8.30

Bisneksessä tarinoiden voima on uskomaton; niillä luodaan brändiä, markkinoidaan, myydään ja johdetaan.  Mikä on yrityksesi tarina?  Mitä tarinoita asiakkaasi kertovat yrityksestäsi?

Tarinat jäävät mieleen ja jättävät muistijäljen yrityksestäsi. Tule kuulemaan, mistä hyvä tarina koostuu ja miten se rakennetaan! Puhujina Perttu Pölönen ja Juhana Torkki. Maksuton. 

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuudesta suora nettilähetys. 

Digillä tuloksia - valmennus, alkaa 31.8. 

Haluatko viedä yrityksesi digitaalisen markkinoinnin seuraavalle tasolle?

Onko yritykselläsi www-sivut ja käytät jo jonkin verran sosiaalista mediaa, mutta haluat saada innostavampaa sisältöä ja enemmän tuloksia? Tervetuloa Digillä tuloksia – valmennukseen:

- Opit ymmärtämään tämän hetken digimarkkinoinnin mahdollisuuksia
- Kehität yrityksesi digimarkkinointikanavat seuraavalle tasolle (www-sivut+ sos.media)
- Opit tuottamaan innostavaa sisältöä verkkoon

Katso esite ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevat tapahtumamme:

 

Digimatchmaking DOERS 15.11.

Uudenlainen nuorten yrittäjien ja kasvuyrittäjien toiminta kokoaa yhteen kasvuhaluisen, innokkaan ja yrittäjyyttä edistävän porukan Keski-Suomessa! Mukana on jo huikeita kasvuyrittäjätyyppejä, tule sinäkin!

OHJELMA Väärää yrittämistä ja vientiä, Kim Väisänen, startup-sijoittaja, yrittäjä, sarjaepäonnistujaNuoret Yrittäjät ja Kasvuyrittäjät Keski-Suomessa – mitä, miksi ja milloin?Kasvu Talkshow – mukana mm. Lennu Keinänen, Matti Härkönen, Markus Mäntynen ja Kati Rauhaniemi

Tarjolla kahvia ja herkkuja.ILMOITTAUTUMINEN8.11. mennessä: www.lyyti.in/kasvukickoff

 

Johtamalla menestykseen-valmennus 8.10.2018-7.1.2019. 

Ota haltuun uuden ajan johtajan työkalupakki!  Johtamalla menestykseen-valmennus tarjoaa sinulle konkreettista apua muutoksen läpivientiin. Saat työkaluja sekä pääset sparraamaan ajankohtaisia kysymyksiä innostavien asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kesken. 

Katso videolta Flowa Oy:n valmentaja Antti Kirjavaisen terveiset: https://youtu.be/eMr1NwyUVnI

Valmennus on tarkoitettu keskisuomalaisille pk-yrityksille, jossa on vähintään 5 työntekijää. 

Päivässä verkkokauppiaaksi -valmennus 7.11. klo 8.30-16, Jyväskylä

Oletko pohtinut verkkokaupan perustamista? Tai oletko miettinyt nykyisen verkkokauppasi päivittämistä kilpailukykyisemmäksi? Tule mukaan maksuttomaan koulutuspäivään ja perusta unelmiesi verkkokauppa nyt! 

Katso esite ja ilmoittadu mukaan. 

Teollisuustason 3D-tulostuksen tutustumispaja 20.11. klo 13-16, Jyväskylä

Mitä mahdollisuuksia 3D-tulostaminen voi tuoda sinun yrityksellesi? Miten voisit hyödyntää 3D-tulostusta omassa toiminnassasi? Tule oppimaan lisää 3D-tulostuspajaan!

Lue lisää ja ilmoittadu mukaan. 

Digiloikka - 8h apua yrityksesi digisuunnitelman tekoon

Pohditko, millaisia ovat yrityksesi mahdollisuudet digitalisoituvassa maailmassa? Miten asiakkaasi muuttuvat, kuinka markkinoida, mihin investoida? Kun vaihtoehtoja on paljon, voi olla vaikeaa päästä yksin liikkeelle. Me autamme sinua!

Digijohtajaksi!-hanke (ESR) tarjoaa yrityskohtaista tukea digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa ja sen johtamisessa. Saat avuksesi digiasiantuntijan, jonka kanssa käydään läpi haasteet, mahdollisuudet ja tavoitteet. Lopputuloksena syntyy toimenpidesuunnitelma digiloikan toteuttamiseksi.

Mitä? 8 h asiantuntijatyötä yrityksesi digisuunnitelman tekoonKenelle? Keskisuomalaisille mikro- ja pk -yrityksilleHinta? 250 € (ALV 0 %)