Etusivu > Keski-Suomen Yrittäjät > Edut Ja Neuvontapalvelut > Edut Ja Palvelut Jasenille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Alueelliset neuvontapalvelut

Keski-Suomen Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta puhelinneuvontaa alueellisilta asiantuntijoilta. Voit soittaa neuvontapalveluun, kun haluat keskustella asiantuntijan kanssa suunnittelu- tai päätöksentekovaiheessa olevasta asiasta tai jos tarvitse apua ongelmatilanteeseen.

Palvelu on tarkoitettu vain jäsenyrityksille, joten kerrothan jäsennumeron soittaessasi. Saat veloituksettoman noin puolen tunnin mittaisen kartoituksen niistä toimenpiteistä, joihin tilanteessasi voi ryhtyä. Alueellisten neuvontapalveluiden lisäksi Sinua palvelee Suomen Yrittäjien valtakunnallinen neuvontapalvelu.

Seuraavat alueelliset neuvontapalvelukumppanimme palvelevat erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa:

 

Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy
Väinönkatu 36 bB, 2. kerros, 40100 Jyväskylä
p. 040 501 1762, martti.jantunen (at) janlex.fi / asianajaja, varatuomari, KTM Martti Jantunen
p. 040 500 5557, juha-pekka.siltala (at) janlex.fi / lakimies, OTK, DI Juha-Pekka Siltala
p. 0207 545 130, toimisto (at) janlex.fi
www.janlex.fi

 • Urakkasopimukset - ja rakentamisoikeus, yritysjuridiikka,  yrityssaneeraus ja konkurssit, yritysten riita- ja rikosoikeudenkäynnit, välimiesmenettely, liikehuoneiston vuokra-asiat, työoikeus, hallinto-oikeudelliset asiat,  ja yleisjuridiikka.
 • Tarjoamme juridiikan palveluita laaja-alaisesti yrityselämän ja yrittäjien yksityiselämän eri tilanteisiin. Erityisenä osaamisalueena urakkasopimusasiat sekä  yrityssaneeraus- ja konkurssiasiat. Oikeudellista asiantuntemustamme täydentää juristiemme kaupallinen ja teknillinen koulutus. Olemme jo vuosien ajan olleet keskisuomalaisten yrittäjien luotettava kumppani niin laajoissa kuin pienemmissäkin toimeksiannoissa.

 

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy | WinLaw
Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
p. 0500 542 766, marja-liisa.jarvinen (at) winlaw.fi / Marja-Liisa Järvinen
www.winlaw.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus; julkiset hankinnat, kilpailuneutraliteetti- ja valtiontukiasiat, riidan ratkaisu; sovittelu, välimiesmenettely, asianajo yleisissä tuomioistuimissa.
 • Yrityksemme tarjoaa monipuolisia oikeudellisia palveluita joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Osaamisemme perustuu alueellisesti vahvoihin verkostoihin, asiakkuuksiin ja kokemukseen.

 

Asianajotoimisto Legistum Oy
Kauppakatu 28 A 55, 40100 Jyväskylä
Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
p. 040 047 4074, teppo.laine (at) legistum.fi / Teppo Laine
p. 020 742 4460, toimisto (at) legistum.fi
www.legistum.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys, ympäristöasiat, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • Asianajotoimisto Legistumilla on asianajotoimisto seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Saarijärvi ja Tallinna. Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja yksityishenkilöitä ympäri Suomea, mutta asiakkainamme ovat myös useat julkisen sektorin toimijat. Asianajotoimisto Legistumin päätoimialoja ovat yritysjuridiikka, kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Tarjoamme myös moniin juridiikan aloihin kuuluvaa lakikoulutusta koulutuskumppaniemme kautta. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden järjestöjen kanssa.

 

Asianajotoimisto Pro Juridica Oy
Piippukatu 11 (Innova 1), 40100 Jyväskylä
p. 020 7551 490, juuso.tuppurainen (at) projuridica.fi / Juuso Tuppurainen, aino-kaisu.renko (at) projuridica.fi / Aino-Kaisu Renko
www.projuridica.fi

 • Kotimainen ja kansainvälinen sopimusoikeus, teknologiajuridiikka ja IPR-oikeus, tietosuoja, yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt, työoikeus, oikeudenkäynnit ja sovintomenettelyt, kiinteistö- ja rakentamisoikeus, energia-alan juridiset kysymykset
 • Tarjoamme vaativan liikejuridiikan ja riitojen ratkaisun palvelut Jyväskylästä. Asianajotoimisto Pro Juridica Oy aloitti Jyväskylässä 1.4.2017 siirryttyämme yhtiön palvelukseen. Asiakas- ja yhteistyösuhteemme Keski-Suomessa ovat pääosin pitkäaikaisia. Iso osa toimeksiannoistamme on luonteeltaan kansainvälisiä. Toimittuamme aiemmin ison asianajotoimiston palveluksessa tunnemme kotimaisen ja kansainvälisen liikejuridiikan toimintakentän.

 

Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy
Kauppakatu 27 A 7, 40100 Jyväskylä
p. 050 585 7760, johanna.toiviainen (at) urtti.fi / asianajaja, varatuomari Johanna Toiviainen
p. 050 336 9326, elina.saari (at) urtti.fi / asianajaja Elina Saari
p. 044 222 3898, eero.urtti (at) urtti.fi / OTM Eero Urtti
www.urtti.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, liike-elämän riita- ja rikosoikeudenkäynnit, kiinteistö- ja rakentamisoikeus, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, maksukyvyttömyys, saneeraukset ja konkurssit, ympäristöoikeus ja hallintovalitukset
 • Osakkaillamme on erityisosaamista liike-elämän riitojen ratkaisusta ja korkealaatuisten liikejuridiikan palveluiden tarjoamisesta. Vahvuutenamme on keskisuomalaisten yritysten toimintakentän tunteminen ja asiakaslähtöinen työskentelymalli

 

Confidentum Oy
Crazy Town, Kauppakatu, 40100  Jyväskylä
p. 046 921 6060, confidentum(at)gmail.com / Sakari Oikarinen
www.confidentum.fi

 • Sukupolvenvaihdos
  Nuoren ja vanhan sukupolven päämääränä on perheen yrityksen jatkuvuus - aina prosessi ei ole yksiselitteinen vaan monien asioiden sulatusuuni, jossa on hyvä käyttää objektiivista ulkopuolista alan ammattilaista suunnittelussa, neuvotteluissa ja toteutuksessa
 • Omistusjärjestelyt
  Toimin neuvonantajana omistusjärjestelyissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Saat käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen sekä kansainvälisen kontaktipinnan.

 

CroweHorwath I DHS Oy Audit Partners
Puistokatu 2 B, 40100 Jyväskylä
p. 0400 522 217, klinikka (at) crowehorwath.fi
www.crowehorwath.net/fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta (yhteistyötahon kautta), yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus (yhteistyötahon kautta), verotus, maksukyvyttömyys, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus (yhteistyötahon kautta)
 • DHS Oy Audit Partners on puhtaasti kotimainen tilintarkastusyhteisö, joka liittyi 2016 kansainväliseen CroweHorwath –ketjuun asiakkaiden kansainvälisten palvelujen helpottamiseksi. Tarjoamme tilintarkastuspalvelujen lisäksi riippumatonta ja laadukasta neuvontaa verotukseen, yritysjärjestelyihin ja riskienhallintaan liittyvissä tilanteissa. Kokeneet asiantuntijamme ovat palvelulupauksemme mukaisesti lähellä sinua. Kehitämme omaa osaamistamme, seuraamme tarkasti toimialakohtaisia trendejä ja kehitysnäkymiä. Vastaamme kysymyksiinne ja tuotamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat lisäämään yrityksesi arvoa pitkäjänteisesti.
   

Eversheds Asianajotoimisto Oy
Puistokatu 21, 40200  Jyväskylä
p. 040 900 2036, vesa.kokko (at) eversheds.fi / Vesa Kokko
www.eversheds.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys; saneeraukset ja konkurssit, ympäristöasiat, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus; tavaramerkit, domainit sekä myös patentit
 • Suomalainen paikallinen juridiikan asiantuntija, jonka palveluksessa yli 150 eri oikeudenalan asiantuntijaa, jotka kaikki käytössäsi, myös Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Uutena palveluna myös hyödyllisyysmallit sekä patentit!
   

Kespat Oy
Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä
p. 010 2292850 (keskus) / Asiamiehet Kurkinen, Kuivala, Karjalainen ja Helke
www.kespat.fi

 • Markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus, teollisoikeus pääsuuntana
 • Patenttitoimisto Kespat Oy hoitaa patentti- malli- ja tavaramerkkisuojauksia. Teemme suojahakemukset ja hoidamme ne virastoprosessien läpi Suomessa ja ulkomailla. Teemme ennakkotutkimuksia ja teollisoikeusriidoissa olemme asiakkaan apuna.
   

KPMG Oy Ab
Kivääritehtaankatu 6 A, 40100 Jyväskylä
p. 020 760 3155, jussi.ranta-korpi (at) kpmg.fi / Jussi Ranta-Korpi
home.kpmg.com/fi/fi/home

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • KPMG Oy Ab on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.
   

Kurikka & Hirvonen Oy
Kauppakatu 15 A, 44100 Äänekoski
p. (014) 523 541, manna.leppanen (at) kuhi.fi / Manna Leppänen
www.kuhi.fi

 • Liikejuridiikka, perhe- ja perintöoikeus, rikosoikeus, konkurssioikeus ja yrityssaneeraus
 • Asianajotoimisto Kurikka & Hirvonen Oy on Keski-Suomessa, Äänekoskella vireästi toimiva asianajotoimisto. Toiminta on aloitettu vuonna 1990. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Äänekosken keskustassa (Nordea-pankin talo). Toimistossamme työskentelee kaksi ammattitaitoista ja luotettavaa lakimiestä, varatuomarit Vesa Hirvonen ja Jari Välimaa. Asianajosihteerinä on koko ajan toiminut Marjatta Leppänen.
   

PwC, PricewaterhouseCoopers Oy
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
p. 020 787 7662, riitta.ulvinen (at) fi.pwc.com / Aluejohtaja Keski-Suomi KHT, partneri Riitta Ulvinen
p. 020 787 7534, jukka-pekka.vihinen (at) fi.pwc.com / Toimistonjohtaja KHT Jukka-Pekka Vihinen  
p. 020 787 7684, tero.malmivaara (at) fi.pwc.com / VT, OTM Tero Malmivaara
www.pwc.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys, ympäristöasiat, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, yrittäjän sosiaaliturva, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • PwC Suomi on vastuullinen suomalainen työnantaja, joka kuuluu kansainväliseen 157 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 930 asiantuntijaa ympäri maan. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia.
 • Keski-Suomen Yrittäjien jäsenille -10 % etu toimeksiannoista
   

Suomen Kotidata Oy
Palvelupiste Torikulma, Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä
Soita palvelunumeroon 0600 95 050 (hinta 1,48 € /min. + pvm/mpm). Puhelimitse voimme kartoittaa tilannetta, auttaa tietoteknisissä ongelmatilanteissa ja tarvittaessa ottaa etäyhteyden laitteeseesi ja näin pääset tehtävissä eteenpäin! Palvelemme arkisin klo 9-17.  Vaihde 040 750 7550, .
www.kotidata.fi

 • Neuvontapalvelun kautta autamme yrittäjää esim. laitehankinnoissa, neuvomme muutostarpeissa ja ongelmatilanteissa, uusien sovellusten käyttöönotoissa, sekä mitä erilaisimmissa vianselvityksissä. Mikäli ongelma ei ratkea neuvontapalvelumme avulla, voimme tarjota palvelua paikan päällä yrityksessä tai palvelupisteellämme erillisen hinnaston mukaan.
 • Suomen Kotidata Oy on v. 2008 perustettu tietotekniikan tukipalveluja tarjoa yritys, joka palvelee ja auttaa kuluttaja- ja yritysasiakkaita jo 14 paikkakunnalla valtakunnallisesti.
 • Keski-Suomen Yrittäjien jäsenille -10 % etu toimeksiannoista palveluhinnoista
   

TietoAkseli Oy
Puistokatu 2 C, 40100 Jyväskylä
p. 010 3472 809, petri.korkiamaki (at) tietoakseli.fi / Partner, KHT Petri Korkiamäki
p. 010 3472 898, asiantuntijapalvelut (at) tietoakseli.fi
www.tietoakseli.fi

 • Yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, yrittäjän sosiaaliturva
 • TietoAkseli Yhtiöt on konserni, joka tarjoaa kattavat yrityshallinnon asiantuntijapalvelut saman katon alta. TietoAkseli Oy:n lisäksi konserniimme kuuluvat myös henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy ja yrityskauppojen ja yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva osakkuusyhtiö Vinanssi Corporate Finance. TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Ikaalisissa ja Ruovedellä. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvien yritysten liikevaihto oli vuonna 2016 yli seitsemän miljoonaa euroa ja konserni työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä.