Etusivu > Keski-Suomen Yrittäjät > Edut Ja Palvelut Jasenille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verkkopalvelut

Verkkopalveluita jäsenyrittäjille yritystoiminnan tueksi:

  • Synergia
  • Yrittäjän tukiverkko
  • Keski-Suomen Yrityspörssi
  • Yrittäjän ABC

Synergia

Synergia on Suomen Yrittäjien maksuton palvelu jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen. Palvelu sisältää myös kaikille avoimen Yrityshaun.  Synergian keskeiset toiminnot rekisteröityneelle jäsenelle ovat:

  • oman yrityksen aiempaa laajempi esittely
  • tarjousten jättäminen muille jäsenyrityksille
  • ryhmien perustaminen ja ryhmissä toimiminen
  • keskustelupalsta

Ensimmäistä kertaa Synergiaan tulevan jäsenen tulee rekisteröityä palveluun y-tunnuksella ja jäsennumerolla. Hän määrittelee itselleen salasanan, jolla jatkossa kirjautuu palveluun. Rekisteröitymisviesti lähetetään jäsenyrityksen jäsenrekisteriin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu Synergia-palveluun synergia.yrittajat.fi

Yrittäjän tukiverkko

Yrittäjän tukiverkko on maksuton nettipalvelu Suomen Yrittäjien jäsenille, joka auttaa yrityksen taloudellisissa vaikeuksissa.

Taloudelliset vaikeudet muodostavat normaalin osan yrittämistä ja yritystoimintaa. Jokainen yrittäjä kohtaa jossain yritystoimintansa elinkaaren vaiheessa maksuvaikeuksia, joiden syyt voivat olla moninaiset. Maksuvaikeudet eivät aina ole seurausta huonosti hoidetusta liiketoiminnasta tai varomattomuudesta, vaan ne voivat johtua esimerkiksi toimialan rakennemuutoksesta tai kysynnän heikkenemisestä. Pienemmät yritykset ja yrittäjät ovat globaalissa taloudessa haavoittuvampia kuin suuremmat yritykset.

Tosiasioiden tunnistaminen riittävän ajoissa on ensiarvoisen tärkeää. Jo uhka yrityksen ajautumisesta talousvaikeuksiin tulisi toimia signaalina ryhtyä maksuvaikeuksia ehkäisevään yritystoiminnan sopeuttamiseen. Aikaisen puuttumisen lisäksi asiantuntijoiden apu voi olla ratkaisevaa ongelmien taltuttamiseksi ja rahoitustilanteen vakauttamiseksi.

Tutustu palveluun www.yrittajantukiverkko.fi

Keski-Suomen Yrityspörssi

Yrityspörssi on kauppapaikka yrityksen myyjille, ostajille sekä asiantuntijoille. Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, joka tuo kaikki yrityksien myyntiä ja ostoa välittävät tahot valtakunnallisen palvelun piiriin.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen enemmän näkyvyyttä.

Oletko myymässä yritystä tai kiinnostunut Keski-Suomen tarjonnasta? Klikkaa osoitteeseen www.yritysporssi.fi/keskisuomi

Keski-Suomen Yrityspörssissä ilmoittaminen

Yrityspörssissä julkaistaan vakiosisältöisiä ilmoituksia, jotka koskevat yrityksen tai sen osan myyntiä tai ostoa, rahoituksen hakemista, franchisig-luvan tai palvelun tarjoamista. Palvelu pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, joissa tarjotaan pelkästään kiinteistöjä, koneita tai irtaimistoa. Ilmoittaja jättää ja käsittelee ilmoituksen itse ja vastaa siinä olevasta sisällöstä. Ilmoituksia pääsee muokkaamaan omilla tunnuksilla. Ilmoitus julkaistaan heti kun ilmoittaja on sen maksanut eikä ilmoituksia oikolueta tai tarkisteta palveluntarjoajan toimesta ennen julkaisua.

Yrityspörssin ilmoitusten selaaminen ja niihin vastaaminen on maksutonta, samoin kuin palveluun rekisteröityminen. Hakuvahdin ja suosikkilistausten käyttäminen on myös maksutonta, mutta ne edellyttävät palveluun rekisteröitymistä sähköpostilla ja itse valitulla salasanalla.

Ilmoitusten jättäminen on maksullista. Tarjolla on eripituisia ilmoitusvaihtoehtoja ja palveluita myös välittäjille. Lue lisää hinnastosta sekä palvelupaketeista >>

Yrittäjän ABC

Yrittäjän ABC -sivustolta löydät ajankohtaisia neuvoja ja konkreettista opastusta yritystoiminnan eri aihepiireistä. Lue lisää täältä.


Talousapu

Talousapu-palvelu tarjoaa yrittäjille maksutonta puhelinneuvontaa arkisin klo 10-16 numerossa 029 007 4990.

 

Tärkeät luvut 2019

PDF icontarkeat_luvut_2019.pdf