Etsi

Millennial Board

Millennial Board on kasvuhaluisten yritysten ja näkemyksellisten milleniaalien kohtaamisfoorumi.

Millennial Board yrittäjille

Millennial Board – Uutta ajattelua ja parempaa johtamista

Yrittäjä, tule haastamaan ajatteluasi.

Haluatko käydä kiinnostavia keskusteluja tulevaisuuden johtamisesta näkemyksellisten nuorten kanssa? Palatko halusta kuulla lisää milleniaalien ajatusmaailmasta? Nautitko uusien ideoiden ja unelmien pallottelusta? Fasilitaattorin johtamissa round table -keskusteluissa milleniaalit ja yrittäjät pohtivat esimerkiksi työn merkitystä, inspiraation lähteitä sekä tavoitteitaan.

Millaisille yrittäjille Millennial Board sopii?

 • Eteenpäin pyrkiville
 • Avoimesti ajatteleville
 • Kuuntelu- ja oppimishaluisille

Kevään Millennial Board:

Round Table -tapaamiset 12.3. ja 24.4. Mentoriparien yhteiset tapaamiset.

Yrittäjä ilmoittaudu mukaan 24.4. Round tableen mennessä täältä! >>

Lisätiedot: Sanna-Mari Hynninen, p. 050 563 7780,

 

Millennial Board milleniaaleille

Haluatko käydä kiinnostavia keskusteluja arvopohjaisista teemoista yrittäjien ja yritysjohtajien kanssa? Palatko halusta kertoa heille millenniaalien ajatusmaailmasta? Nautitko kenties uusien ideoiden ja unelmien pallottelusta?

Hae Millennial Boardiin! Yhteisön ytimessä ovat humaanit arvot ja keskustelunaiheet. Fasilitaattorin johtamissa round table -keskusteluissa millenniaalit ja yrittäjät pohtivat esimerkiksi omaa identiteettiä ja inspiraation lähteitä, tavoitteita, isomman yhteiskunnallisen agendan puolesta puhumista sekä sitä, miltä yritys näyttäisi, jos se perustettaisiin nyt uudestaan.

Round table -tapaamisissa milleniaalit toimivat mentoreina yrittäjille ja haastavat heidän vakiintuneita ajattelu- ja toimintatapojaan. Lisäksi Boardissa muodostetaan mentoripareja, jotka voivat sopia yhteisten tapaamisten ulkopuolella omia tapaamisia keskustelulle. Kyse on ennen kaikkea vastavuoroisesta oppimisprosessista, jossa molemmat osapuolet saavat uusia oivalluksia.

Kevään Millennial Board pitää sisällään:

 • Round table -tapaamiset: 12.3. ja 24.4.
 • Mentoriparien keskinäiset tapaamiset

---

Miksi lähteä mukaan Millennial Boardiin?

Pääset haastamaan ja kehittämään omaa ajatteluasi. Ajattelusi kehittyy, kun keskustelet eri taustoista tulevien ihmisten kanssa.

Mahdollisuus tutustua Keski-Suomen yrityskenttään ja vaikuttaa siihen. Boardissa pääset näkemään yritysten toimintaa läheltä sekä viemään ideoitasi ja ajatuksiasi yritysten arkeen.

Kokemusta asiantuntijaroolista. Jokainen meistä osaa jonkin asian paremmin kuin muut. Boardissa sinulla on mahdollisuus tunnistaa tämä ja tuoda se esille.

Potentiaalisten työ- ja harjoittelupaikkojen löytäminen. Tapaat monia yrittäjiä ja tutustut heidän liiketoimintaansa. Kenties saatat samalla törmätä vaikkapa piilotyöpaikkoihin!

Liittyminen valtakunnalliseen ja kansainväliseen Millennial Board -yhteisöön. Kyllä, Millennial Board toimii muuallakin kuin Keski-Suomessa! Liikkeenjohdon konsultointitoimisto D11Helsingin perustamaan yhteisöön kuuluu jo yli 400 millenniaalia. Konseptin kotikenttänä toimivan Helsingin lisäksi Keski-Suomen kaltaisia paikallisia boardeja on järjestetty Lontoossa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa. Mikäli tulet valituksi Keski-Suomen Boardiin, pääset osaksi tätä yhteisöä ja voit lähteä sparraamaan myös isoja pörssiyhtiöitä muiden kaupunkien Boardeissa. Lue lisää yhteisöstä täältä! >>

Kenelle Millennial Board sopii?

Henkilöille, jotka:

 • ovat uteliaita ja havainnoivat, mitä ympärillä tapahtuu
 • ajattelevat avoimesti ja kriittisesti
 • haluavat kyseenalaistaa vallitsevia toimintatapoja
 • heittäytyvät helposti kokeilemaan uusia asioita
 • omaavat hyvät vuorovaikutustaidot
 • ovat noin 20-35-vuotiaita

---

Millennial Boardin perustanut D11Helsinki on tiivistänyt yhteisön jäsenien luonnehdinnan hyvin seuraavalla tavalla:

“Millennial Board is looking for insightful, courageous, and versatile millennials with superb communication skills to help management teams of large enterprises see the future in a new way.”

Millennial Board ei kuitenkaan ole ryhmä liiketoimintakonsultteja. Sinulla ei siis tarvitse olla liiketoiminnallista tai teknistä osaamista, tiettyä koulutustaustaa tai pitkää työkokemusta. Tärkeintä on, että jaat Millennial Boardin keskeisimmät arvot, jotka D11Helsinki on laatinut seuraavasti:.

Brutal honesty.

You have opinions, speak up. Care to make a change.

Naked. Just like in a Sauna.

Forget your title and let your guard down. That’s how discovery starts.

Challenge everything. Even yourself.

Never settle for status quo. Open your mind to diverse ideas. Think the unthinkable.

---

Hakuprosessi

Millennial Boardiin on jatkuva avoin haku ja järjestämme hakijoille säännöllisesti yhteisiä haastattelutilaisuuksia.

Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan, niin ota yhteyttä: Sari Laitinen, p. 040 538 4602,

---

Muuta

Millennial Board on lähtöisin Helsingistä ja sen on perustanut liikkeenjohdon konsultointitoimisto D11 Helsinki. Keski-Suomen Millennial Board on tämän yhteisön paikallinen toimija, joka on toiminut Digijohtajaksi!-hankkeen alaisuudessa. Hankkeen päätyttyä maaliskuussa 2019 Keski-Suomen Millennial Board palaa pääbrändin alaisuuteen ja toimintaa Keski-Suomessa operoi Keski-Suomen Yrittäjät. 

surffailet huoletta elisa