Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Millennial Board

Millennial Board on kasvuhaluisten yritysten ja näkemyksellisten millenniaalien kohtaamisfoorumi.

Millennial Board on oivalluttamisen areena, jossa keskisuomalaiset kehittymishaluiset yrittäjät ja näkemykselliset nuoret kohtaavat. Tämä on foorumi, joka keskittyy tulevaisuusosaamiseen ja johtamisen kehittämiseen.

Yrittäjät ja y-sukupolven edustajat käyvät keskusteluja, joita ei ole koskaan käyty. Kohtaamiset ilman hierarkiaa johtavat siihen, että yhdessä oivalletaan, miten vastata muuttuvan maailman tarpeisiin.

Millennial Boardissa on kyse myös osaajien kohtaamisesta. Tämä lisää sekä vetovoimaa että pitovoimaa alueelle, kun millenniaalit saavat kontakteja yritysmaailmaan, työelämätaitoja sekä mahdollisesti harjoittelu- tai työpaikkoja. Toisaalta yritykset saavat osaajia ja tekijöitä sekä uutta näkemystä omaan arkeen.

Syksyn ohjelma

25.9. round table
20.11. round table

Hakuprosessi

Millenniaalit:
Hae Millennial Boardiin JYVÄSKYLÄ-yhteisöön 8.9. mennessä: https://www.millennialboards.com/millennials
Täyttäminen on helppoa ja nopeaa - mikset siis hakisi jo nyt!

Hakuajan umpeuduttua kutsumme sinut ryhmähaastatteluun. Valinta syksyn Boardiin tapahtuu siis hakemuksen ja ryhmähaastattelun perusteella. Haastattelut suoritetaan 2.-15.9. Voit valita sopivan haastatteluajan täyttäessäsi hakulomakkeen. 

Yrittäjät:
Ilmoittautuminen syksyn round table -tapaamisiin on auki:
25.9. ilmoittautuminen
20.11. ilmoittautuminen

 

---

Millennial Board on lähtöisin Helsingistä ja sen on perustanut liikkeenjohdon konsultointitoimisto D11 Helsinki. Keski-Suomen Millennial Board on tämän yhteisön paikallinen toimija, joka on toiminut Digijohtajaksi!-hankkeen alaisuudessa. Hankkeen päätyttyä maaliskuussa 2019 Keski-Suomen Millennial Board palaa pääbrändin alaisuuteen ja toimintaa Keski-Suomessa operoi Keski-Suomen Yrittäjät.