Digijohtajaksi! | Yrittajat.fi

Etsi

Digijohtajaksi!

Tiedätkö, mitä hyötyjä digitaalisuus tuo bisneksellesi? Nyt on aika ottaa selvää!

Keski-Suomessa käynnistyi syyskuussa 2016 ainutlaatuinen Digijohtajaksi! -kokonaisuus, josta hyötyvät kaikki halukkaat mikro- ja pk-yrittäjät. Etsimme yrityksellenne omanlaisia tapoja vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.  Luvassa on  maksuttomia tilaisuuksia ja edullisia valmennuksia eri puolella Keski-Suomea.  Lähde mukaan digimatkalle, saat tukea ja tietoa yrittäjän arjen haasteisiin ja verkostoidut.

 Lue lisää sivupalkistamme sekä hyppää mukaan Facebookissa.

Yhteistyössä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset. Hankkeen toiminta-aika on 2016-2019.