Etsi

Digijohtajaksi!


Digitaalisuus tarjoaa mahdollisuuksia - me autamme sinua tarttumaan niihin!

Liiketoimintamallien digitalisoituminen tarjoaa huikeita mahdollisuuksia kaikenlaiselle liiketoiminnalle. Keskisuomalainen Digijohtajaksi!-kokonaisuus tarjoaa yrittäjälle monia tapoja liiketoiminnan kehittämiseen aina pienistä kokeiluista kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. 

Parhaat asiantuntijat auttavat yritystäsi löytämään omanlaisia tapoja digitalisaation osaamisen vahvistamiseen,  johtamiseen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen.  Toiminta käynnistyi syyskuussa 2016 ja maksuttomissa tilaisuuksissa ja edullisissa valmennuksissa on ollut jo satoja yrittäjiä mukana eri puolella Keski-Suomea.

Tervetuloa mukaan digimatkalle! 

Valmennukset, koulutukset ja työpajat löydät tapahtumat-sivulta. Ota Digijohtajaksi! -sivut seurantaan Facebookissa, niin kuulet uutiset aina ensimmäisenä. 

Yhteistyössä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset. Hankkeen toiminta-aika on 2016-2019.