Etusivu > Keski-Suomen Yrittäjät > Keski-Suomen Yrittäjät > Keski Suomen Hankintaneuvonta

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mistä löydän tarjouspyynnöt?

Mistä löydän julkisen hallinnon tarjouspyynnöt?

HILMA: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/

HILMAssa ilmoitetaan kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat. EU-ilmoituksista HILMAssa täytetään ennakkoilmoitus, hankintailmoitukset ja jälki-ilmoitukset.

HankintaSampo:  https://hankintasampo.fi/sampo/

HankintaSamposta löytyvät pääasiassa kansalliset ja pienhankinnat. HankintaSampoon laaditaan myös tarjoukset sähköiseen järjestelmään. Tämä edellyttää rekisteröitymistä palveluun.

Hankintasammon palveluita käyttävät tällä hetkellä esim. Asikkala/tekniset palvelut, Helsinki Business Hub, Jätekukko, Kuopio, Lahti, Muurame, Orimattilan Vuokratalot, Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri, Sansia (Pohjois-Savon hankintatoimi)

Cloudia tarjouspalvelu: https://tarjouspalvelu.fi/Default/Index

Cloudia tarjouspalvelusta löytyvät kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat. Palveluun kuuluu myös tarjouksien laadinta sähköiseen järjestelmään. Tämä edellyttää myös rekisteröitymistä palveluun.

Cloudian tarjouspalveluja käyttävät Keski-Suomessa ainakin Gradia, Hankasalmi, Jamk, Joutsa, JS-Puhdistamo, Jykes Kiinteistöt, Jyväskylä, Jyväskylän Energia, Jyväskylän vuokra-asunnot, Jyväskylän yliopisto, Karstula, Keuruu, KSSHP, Laukaa, Saarijärvi ja Äänekoski.

Cloudia pienhankintapalvelu: https://pienhankintapalvelu.fi

Cloudian pienhankintapalvelusta löytyvät kansallisen tason alittavat hankinnat.  Tarjouksien laadinta tehdään järjestelmään sähköisesti ja se edellyttää rekisteröitymistä. Pienhankintapalvelussa käytetään samoja tunnuksia kuin Cloudian tarjouspalvelussa.

Cloudian pienhankintapalveluja käyttävät tällä hetkellä Keski-Suomessa: Gradia, Hankasalmi, Joutsa, Jykes Kiinteistöt, Jamk, Jyväskylä, JS Puhdistamo, Jyväskylän Vuokra-asunnot, Jämsä, Karstula, KSSHP, Keuruu, Laukaa, Mustankorkea, Saarijärvi ja Äänekoski

Kunnat: Kunnilta löytyy heidän nettisivuilta myös tarjouspyyntöjä.

Jyväskylän kaupungilla on netissä myös ns. kilpailutuskalenteri https://www.jyvaskyla.fi/hankinnat/kilpailutuskalenteri , josta löydät tietoa tulevista hankinnoista.

Pienhankintoja julkisen hallinnon yksiköt toteuttavat myös jossain tapauksissa pyytämällä tarjouksen suoraan muutamalta toimittajalta. Näitä tarjouspyyntöjä pystyt saamaan lähinnä omalla aktiivisella markkinoinnilla hankintojen valmistelijoille.

Hankintojen maksullinen vahtipalvelu: https://www.mercell.com/fi-fi/hankinta/81816835/tuotepaketit.aspx  Yhtenä palvelun toteuttajana on Mercell Suomi.  Kyseisen palvelun kautta saat tiedon haluamistasi kilpailutuksista sähköpostiisi.  

Hankintamenettelyjen eurorajat vuonna 2019:

 

Ja muistathan, että sinua myös näissä asioissa auttaa Hankintaneuvonnan hankinta-asiamies Veli Puttonen: , p. 0500 646 793.