Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrityskummit

Kaipaatko näkemystä ja kokemusta yritystoiminnan tueksi?

Yrityskummit tarjoavat maksutonta mentorointia yrittäjille. Olipa ajatuksenasi kehittää liiketoimintaa tai tarvitset ulkopuolista näkökulmaa tiettyyn ongelmaan tai hankkeeseen, yrityskummi voi tarjota sparrausta ja mentorointia sinulle. Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yrityskummin kanssa toimiminen on avointa, mutta ehdottoman luottamuksellista.

Yrityskummia voivat hakea minkä tahansa toimialan yritykset, joilla on takana vähintään yksi tilikausi. Kummien tarjoama mentorointiapu on yrittäjälle maksutonta. Kummit palvelevat Keski-Suomessa noin 100 yrittäjää vuosittain. Kummeja alueella toimii yli 50. Palvelu kattaa koko maakunnan.

Kummin hakeminen tapahtuu hakukaavakkeella netissä. 

Hae yrityskummia!

 

Oletko rautainen liike-elämän ammattilainen, joka haluaa auttaa pk-yrityksiä menestymään?

Yrityskummina autat yrittäjää fokusoimaan, rohkaiset, siirrät liiketoimintakokemustasi eteenpäin, sparraat sekä välität ja kuljet rinnalla. Yrityskummitoiminta onkin melkoista hyvällä sydämellä auttamista ja oikeisiin asioihin keskittymistä. Jokainen tapaus on erilainen. Yrityskummina tuot oman osaamisesi näkökulmasta ainutlaatuisen arvokasta tietotaitoa pöytään.

Ryhdy yrityskummiksi!