Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Keski-Suomen Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät toimii osana Suomen Yrittäjien organisaatiota

Suomen Yrittäjät ry on Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö ja toiseksi suurin työnantajajärjestö. Se toimii paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti. Keski-Suomen Yrittäjät ry on kiinteä osa Suomen Yrittäjien valtakunnallista organisaatiota. Se tukee toiminnallaan järjestön tavoitteita ja huomioi omassa toiminnassaan maakunnassa toimivien jäsenyritysten tarpeet. 

SY:n jäsenmäärä on yli 115 000. Keski-Suomessa on n. 3500 paikallisyhdistysjäsentä sekä yli 1 500 toimialajärjestöjäsentä.

Yrittäjäjärjestö toimii kolmella ulottuvuudella. Jäsenyys syntyy paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yrityksen välille. Paikallisyhdistykset muodostavat alueellisen järjestön, Keski-Suomen Yrittäjät ry:n ja alueelliset järjestöt muodostavat Suomen Yrittäjät ry:n.

 

 

Yrittäjät - Yrittäjyyden puolesta

Jäsenenä voit osallistua paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan ja vaikuttamiseen. Saat merkittäviä palveluita toimintasi tueksi, kattavan informaation ja rahanarvoisia jäsenetuja.

Tämä järjestö toimii aktiivisesti yrittäjien hyväksi. Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä – yrittämistä. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta kyllä jokainen joskus apua, tukea ja verkostoja tarvitsee.

 

Yrittäjäjärjestön neuvontapalvelut ovat jäsenten käytettävissä

Kysymys ei maksa mitään ja voit saada asiantuntijoiltamme kullan arvoisen vinkin tai kartoituksen tukemaan päätöstäsi. 

Toteutamme runsaasti maksuttomia tai jäsenhintaan edullisia koulutuksia kumppaneiden kanssa. Tutustu koulutustarjontaan tapahtumakalenterissa.

Yrittäjäjärjestösi on myös aito tukiverkosto, kun tarvitset rinnakkaistukea muilta yrittäjiltä yrittäjäpolullasi. Omassa järjestössäsi huolehdimme myös sinusta. Henkilökohtainen hyvinvointi on itse kullakin avain siihen, että jaksamme jatkaa hyvinä ja ei niin hyvinä aikoina.

Lisää tietoa eduista ja neuvontapalveluista saat täältä

Tervetuloa mukaan toimintaan!