Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen ja perustuu yrityksen vakituisen henkilöstömäärään, yrittäjä / -t mukaan lukien. Jäsenmaksu maksetaan vuodeksi kerrallaan. 

Liittymislomakkeen täytettyäsi lähetämme sinulle sähköpostiisi tervetuloakirjeen, jonka kautta voit tarkentaa tietojasi sekä valita laskutustavan.

 

 

 

 

 

 

 

Koronaviruksen vaikutukset ja jäsenmaksut

Haluamme tukea yrittäjiä, joiden liiketoiminta on vaikeutunut koronaviruksen vaikutusten vuoksi. Jäsenmaksujen maksamiseen on mahdollista saada lisäaikaa.

Koronaviruksen vaikutukset vaikeuttavat monen yrityksen liiketoimintaa. Yrittäjät haluaa tukea jäseniään koronakriisissä ja antaa tarvittaessa lisää maksuaikaa jäsenmaksulaskun maksuun.

Jäsenmaksulaskut ja mahdolliset maksumuistutukset lähtevät jäsenille normaalisti, mutta jos tarvitset maksuaikaa, ota yhteyttä jäsenpalveluumme sähköpostitse: . Kerrothan viestissäsi jäsennumerosi tai yrityksesi koko nimen sekä kuinka paljon tarvitset aikaa jäsenmaksusi maksamiseen. Voit myös sopia erissä maksamisesta.

Tutustuthan myös yrittäjiä varten koottuun sivustoon Kaikki koronasta yrittäjälle. Sivustolta löydät ohjeita ja neuvoja koronan yrittäjälle aiheuttamiin vaikeisiin tilanteisiin.