Etsi

Emergency banner

Lataa jäsenbanneri

Kerro olevasi jäsen!

Julkaise yrittäjäjärjestön jäsenyydestä kertova jäsenbanneri yrityksesi kotisivuilla tai lisää bannerin painotasoinen kuva yrityksesi lehti-ilmoitukseen, esitteeseen, liikekirjeeseen tms. Näin kerrot asiakkaillesi ja muille yhteistyökumppaneillesi kuuluvasi Suomen Yrittäjiin. Banneri sopii käytettäväksi yrityksesi yleisesittelyn yhteydessä.

Huom! Jäsenbanneria ei saa käyttää tuotemarkkinoinnin yhteydessä eikä harhaanjohtavalla tavalla. Banneria on käytettävä lain ja hyvien liiketapojen mukaisesti. Suomen Yrittäjien perustellusta pyynnöstä jäsenbannerin käyttö on lopetettava.

Nettibannerit

Yritys voi sijoittaa jäsenyydestä kertovan nettibannerin kotisivuilleen ja linkittää osoitteeseen www.yrittajat.fi.

Nettibannerista on kolme eri kokoista versiota. Tallenna haluamasi kokoinen banneri tietokoneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa oikeaa painiketta alla olevan linkin päällä ja valitse esim. vaihtoehto Tallennan kohde nimellä. Tallenna banneri haluamaasi hakemistoon tai tietokoneesi Työpöydälle. Voit toimittaa bannerin kotisivujesi ylläpitäjälle esim. sähköpostiliitteenä. Kuvassa on valkoiset kulmat, joten värillisellä pohjalla kannattaa käyttää läpinäkyvällä taustalla olevia kuvaversioita.

Jäsenyritys 2017 nettibanneri

koko 150 x 75 pikseliä, png
koko 175 x 88 pikseliä, png
koko: 200 x 100 pikseliä, png

Kotisivujen ylläpitäjille tiedoksi:
 
Voit myös julkaista jäsenbannerin kotisivullasi kopioimalla jonkin alla olevista linkkiteksteistä ja liittämällä (copy/paste-toiminto) linkkitekstin kotisivujesi ylläpito-ohjelman kuvatyökalussa. Lisää kuvatyökalussa linkiksi http://www.yrittajat.fi.

150 x 75 pikseliä:
https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/sy_jasenyritys_2017_150x75p...

175 x 88 pikseliä:
https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/sy_jasenyritys_2017_175x88p...

200 x 100 pikseliä:
https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/sy_jasenyritys_2017_200x100...

Painotasoinen kuva bannerista

Painotasoinen zip-tiedosto. Tallenna tiedosto tietokoneellesi klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitse esim. vaihtoehto Tallennan kohde nimellä. Tallenna banneri haluamaasi hakemistoon tai tietokoneesi Työpöydälle. Bannerin kuva on näkyvillä sivun yläreunassa.

Jäsenyritys 2017, painotasoinen pdf